ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Прикарпатті пенсіонер розстріляв пенсіонера

    18 квітня 2024 четвер
    51 переглядів

    Протягом вихідних днів в чергові частини міліції надійшло 42 заяви і повідомлення про злочини, в тому числі вбивство, 2 згвалтування, пограбування, 11 крадіжок, по одному випадку заподіяння тілесних ушкоджень та шахрайства, 3 хуліганства.

    Водночас прикарпатські правоохоронці розкрили 51 злочинів, в тому числі 11 – за “гарячими слідами”. За цей період 4 рази з незаконного обігу вилучалися наркотичні речовини. У сфері економіки викрито 8 злочинних проявів.
    У Косівському районі у суботу у власному господарстві було виявлено мертвим з вогнепальним пораненням голови 72-річного чоловіка. Як встановили працівники міліції, у заподіянні смертельних тілесних ушкоджень пенсіонерові є підстави підозрювати 47-річного односельця потерпілого. Його затримано. З місця події вилучено знаряддя вбивства. Мотиви злочину та його обставини з’ясовуються.
    А в Надвірнянському районі учора ввечері до лікарні з ножовими пораненнями черевної порожнини та грудної клітки було доставлено 23-річного місцевого жителя. За підозрою у їх нанесенні надвірнянцю затримано 19-річного мешканця Івано-Франківська. Щодо нього вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.
    Калуські міліціонери встановили особу та затримали підозрюваного у вчиненні пограбування. Як встановлено, мобільним телефоном перехожої увечері силоміць заволодів 17-річний житель міста. У нього вилучено речові докази скоєння злочину.
    Співробітники Тисменицького райвідділу міліції протягом цього періоду розкрили шість майнових злочинів. Зокрема, у вчиненні двох крадіжок правоохоронці обгрунтовано підозрюють 31-річного жителя сусіднього Тлумацького району. Раніше судимого чоловіка затримали після того, як він протягом дня примудрився викрасти велосипед на продуктового ринку та обікрасти помешкання у райцентрі.
    А в обласному центрі затримано підозрювану у крадіжці жіночої сумочки. Нею виявилася 40-річна жінка з Надвірнянського району. Вона не лише прибрала до рук дорогий мобільний телефон, але й скористалася знайденою у сумці банківською карткою, знявши з чужого рахунку кілька тисяч гривень.
    Галицькі міліціонери задокументували факт порушення порядку зайняття господарською діяльністю у сфері грального бізнесу. В одному з розважальних закладів Бурштина правоохоронці виявили майже 2 десятки гральних автоматів, які використовувалися без відповідної ліцензії.
    Упродовж вихідних на автошляхах Прикарпаття трапилося 2 дорожньо-транспортних пригоди, в яких четверо людей отримали травми, інформує Правда.if.ua.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору