ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Міліція затримала футболіста на Прикарпатті за... зброю

    23 квітня 2024 вівторок
    65 переглядів

    Досвідчений футболіст однієї з команд на Прикарпатті ризикує найближчим часом не виходити на футбольне поле. Однак не через отриману травму чи дискваліфікацію за грубу гру. Футболіст «відзначився» поза спортивним майданчиком, грубо порушивши не тільки спортивний режим, але й чинне законодавство у сфері володіння громадянами зброєю. Насьогодні щодо 24-річного мешканця обласного центру порушено кримінальну справу за незаконне носіння і зберігання вогнепальної зброї та боєприпасів.

    Понад те, у конфліктній ситуації молодий чоловік не втримався перед спокусою за допомогою пістолета довести свою зверхність. За свідченнями потерпілого таксиста, один з чотирьох його пасажирів (до речі, усі решта також є футболістами) під час конфлікту приставив пістолет до скроні водія, а потім вдарив по голові рукояткою зброї. За деякий час інформація про це надійшла в міліцію. Спільними зусиллями оперативників карного розшуку і кількох працівників служби таксі усю компанію було затримано на місці скоєння злочину.

    Хочеться сподіватися, що людина, яка розгулювала зі зброєю, що здатна стріляти бойовими набоями, отримає заслужене покарання відповідно до чинного законодавства. А розслідування кримінальної справи завершиться зовсім не так, як це сталося нещодавно в одному з гірських районів області. Там працівники міліції затримали чоловіка, в помешканні якого під час санкціонованого обшуку було виявлено нарізну зброю, зокрема, карабін. Щоправда, судячи з усього, недавньому власнику незареєстрованої зброї це минеться лише переляком, оскільки ініціатива міліції притягнути до кримінальної відповідальності чомусь не знайшла розуміння в прокуратурі. Якщо чекати на те, що всі особи, які мають у незаконному володінні зброю колись таки надумають добровільно її здати, то чекати доведеться завжди. Однак це ніяк не влаштує законослухняних громадян, які мають право на безпеку свого життя і покладають свої надії на правоохоронні органи.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору