ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Прикарпатська міліція вилучала саморобну зброю

    24 квітня 2024 середа
    21 переглядів

    За останні кілька днів міліція Івано-Франківської області вилучила з незаконного обігу ще чотири одиниці вогнестрільної зброї, які відтепер не становитимуть загрози для життя і здоров’я громадян. В тому числі й тих, у кого, власне, вилучено вогнестріли, адже вже не вперше в цьому році у підпіллі виявляються зразки саморобних вогнестрільних пристроїв.

    Позавчора один з таких було вилучено з господарства 47-річного мешканця села Підліски, що у Долинському районі. З цього ж незаконного “арсеналу” вилучено три набої до саморобної зброї, а також незареєстрований карабін. Варто зауважити, що поява дільничних інспекторів міліції на подвір’ї чоловіка була не тільки випадковою, але й вчасною. Господар на той час перебував у нетверезому стані й досить агресивно сперечався з односельцями. На щастя, до зброї руки не дійшли і вже вочевидь надовго.
    Тим часом в обласному центрі працівники міліції, які здійснювали перевірку обставин та причин виникнення конфліктної ситуації у стосунках між водієм таксі і пасажиром, під час огляду таксомотора виявили пістолет з ознаками самодільного втручання в його механізми. Зброю спрямовано на дослідження в експертно-криміналістичний центр, з’ясовуються питання щодо їх походження і придатності.
    Натомість 21-річний мешканець одного з сіл Коломийського району дає пояснення з приводу вилучення з його помешкання вже “удосконаленого” вогнестрілу – обрізу одноствольної мисливської рушниці. Міліція з’ясовує джерело походження зброї.
    З початку року міліцією виявлено понад 120 фактів, пов’язаних з незаконним поводженням зі зброєю, а з нелегального обігу вилучено 74 одиниці незареєстрованих вогнестрілів, повідомляє Василь Гультайчук, ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області, ТРК "Вежа".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору