ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородський байкер представляє Україну у Міжнародному мотомарші Москва-Назрань-Грозний-Махачкала

    18 квітня 2024 четвер
    55 переглядів

    Ужгородський байкер, голова місцевого осередку байкерського об’єднання «Падонкі» Олександр Суханов представляє Україну у Міжнародному мотомарші Москва-Назрань-Грозний-Махачкала, загальна дистанція якого складе до 5,5 тис. км, а для байкерів з України та Молдови — аж до 10 тисяч кілометрів.

    Мотопробіг має символічну назву «Мотомарш дружби 2008». У ньому візьмуть участь 10 байкерів із Росії, Молдови та України (2 осіб). Пробіг триватиме 10 днів. Метою акції, за словами О. Суханова, є пропаганда братства, інтернаціоналізму і мирного мототуризму, демонстрація можливостей мотоциклів, спілкування. У ході поїздки заплановані показові виступи каскадерів, а також відвідини байкерами трьох дитбудинків - у Грозному, Назрані і Махачкалі.
    «Ми пропагуємо спосіб життя без обмежень, що несе людям добро. Ми хочемо, щоб люди побачили, що мотоцикл - не просто засіб пересування по місту, але і спосіб подорожувати, дивитися світ», — каже О. Суханов.
    Учасники пробігу – Неформальне об’єднання байкерів світу – стверджують, що не переслідують жодних політичних цілей, подорожуючи східною частиною Північного Кавказу, а обрали його через красу місцевих краєвидів.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору