ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті найбільше заробляють в Чопі, найменше – в Берегові

    18 квітня 2024 четвер
    26 переглядів

    У липні середньостатистичний закарпатець отримував 1156 гривень, тоді як в січні – 1188. Найвищий рівень заробітної плати залишається на підприємствах транспортної та фінансової галузей. Працівники цих галузей отримують майже удвічі більше, ніж інші.

    Вища від середньообласної і зарплата у сфері державного управління. Найменше, більш ніж наполовину від інших, заробляють працівники підприємств готельно-ресторанного комплексу. Низькою залишається і зарплата в галузі охорони здоров’я та сфері надання соціальної допомоги.
    Також зберігається диференціація заробітної плати і за регіонами області. Найвищий її рівень в Чопі. Тут зарплата більша від середньобласної майже наполовину. На 20 відсотків більше отримують і на підприємствах Ужгородщини. Найменший розмір нарахованої заробітної плати у липні зафіксовано у місті Берегові – 1239 гривень.
    Наразі середня заробітна плата на Закарпатті у три рази перевищує рівень мінімальної заробітної плати та у два з половиною раза – прожитковий мінімум для працездатної особи.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору