ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Три грузини займалися розбоєм на Буковині

    28 березня 2024 четвер
    49 переглядів

    Відомий факт, що багато буковинців виїхали на заробітки за кордон і усіляко, як можуть підтримують свою рідню на Буковині, шлють гроші, передають посилки. Відомий цей факт і злочинцям, які намагаються збагатитися за рахунок чужої праці. Тож не дивно, що останнім часом на Буковині почастішали випадки крадіжок та розбійних нападів на перевізників посилок і коштів із-за кордону.

    Причому у більшості випадків діяла проста схема. Зловмисники проколювали колеса, після чого поки водій був зайнятий заміною колеса викрадали з автомобілю гроші.
    На початку вересня черговий такий напад стався у селі Бояни Новоселицького району, повідомили JeyNews в СЗГ УМВС України у Чернівецькій області. Водій мікроавтобуса «Мерседес-Бенц» перевозив саме бандеролі та гроші з Чернівців до Хмельницького. Зупинившись в селі Бояни водій пішов у магазин, а вже за мить до скроні експедитора, який лишився в авто, приставив пістолет з вимогою віддати гроші невідомий який забіг до «буса», зі сторони ж водія у машину із бітою заліз інший нападник і забрав сумку в якій були гроші у сумі 1470 євро та 3500 гривень, а також документи перевізників. Зухвалості нападу просто не було меж. Серед білого дня, навіть не прикриваючи обличчя масками злочинці скоїли напад, після чого сіли в автомобіль «Шкода-Октавія» і зникли з місця злочину. Єдиного не врахували нападники, так це того, що враховуючи напади на перевізників, даний мікроавтобус був під спостереженням співробітників міліції, тож зловмисникам навіть не вдалося втекти з села. Вже на виїзді із села Бояни вони були затримані співробітниками «Беркуту» та карного розшуку. Всі троє виявились громадянами Грузії, 1970, 1974 та 1988 років народження. Окрім грошей, які це «тріо» викрало з «Мерседесу» співробітники міліції вилучили пістолет, бейсбольну біту, пристрої для відкриття автомобілів та проколки шин автомобілів.
    Усі троє нападників заарештовані і зараз перевіряються на причетність до скоєння аналогічних злочинів як на території Буковини так і на теренах держави, адже всі троє затриманих вже й раніше мали проблеми із законом в Україні. Так один із них притягувався до кримінальної відповідальності у Хмельницьку, а ще двоє у 2005 році були затримані в Чернівцях за скоєння квартирних крадіжок. Порушено кримінальну справу за статтею 187 Кримінального кодексу України – розбійний напад.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору