ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як впливають євроінтеграційні та транскордонні процеси на розвиток туристичної галузі в Карпатському єврорегіоні?

    28 березня 2024 четвер
    54 переглядів

    У п’ятницю, 12 вересня, в Ужгороді в рамках Міжнародної виставки-ярмарку «Тур’євроцентр - Закарпаття 2008» відбулася міжнародна конференція на тему «Вплив євроінтеграційних та транскордонних процесів на розвиток туристичної галузі в Карпатському єврорегіоні».

    В її роботі взяли участь заступник голови облдержадміністрації Володимир Гоблик, голова обласної ради Михайло Кічковський, державний секретар по туризму Угорщини Міклош Ковач, голова Загальних зборів Саболч-Сотмар-Береґської області Угорщини Оскар Шестак, представники дипломатичних місій ряду країн, експерти, науковці, учасники виставки.
    Після презентації відеофільму відбулося обговорення стану та перспектив розвитку туристичної галузі краю. А гості поділилися власним досвідом залучення відпочивальників. Науковці проаналізували вплив Шенгену на розвиток туризму в Карпатському єврорегіоні. Також на конференції підкреслювалася особлива роль розбудови прикордонної інфраструктури на західному кордоні України для покращення її привабливості перед гостями.
    В рамках міжнародної конференції відбулася презентація ряду інвестиційних проектів. Серед них: реконструкція військового летовища та створення аеродрому європейського рівня «Мукачево», гірськолижного комплексу «Полонина Руна», розбудова об’єктів туристичної інфраструктури на природно-заповідній території «Синевирське озеро», будівництво туристично-розважального комплексу «Аквапарк» на території смт. Чинадієво, реставрація пам’ятки ХV століття – Чинадіївського замку «Сент-Міклош» та створення на його базі міжнародного культурно-мистецького і туристичного центру та інші.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору