ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На річках басейну Прута очікується підйом рівнів води на 0,3–1,0 м

    20 квітня 2024 субота
    64 переглядів

    12–13 вересня на ріках басейну Прута очікується підйом рівнів води на 0,3–1,0 м над поточним. При сильних зливах місцями можливе формування значного місцевого та схилового стоку.

    За інформацією прес-служби Головного управління МНС в Івано-Франківській області за минулу добу на території Прикарпаття виникло 4 пожежі.
    11 вересня в обласному центрі по вулиці Миколайчука виникла пожежа в підвалі 7-ми поверхового житлового будинку. Вогнем було знищено сміття. Під час гасіння пожежі в зв’язку із сильним задимленням МНСникам довелося працювати в апаратах захисту органів зору та дихання. Причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку сторонньої особи.
    11 вересня близько 18-ї години в селі Старий Угринів Калуського району горіла господарська будівля. Внаслідок пожежі було знищено дерев’яну обрешітку покрівлі, понад 3 т сіна, сільськогосподарський реманент, пошкоджено покрівлю. Попередня причина виникнення пожежі – грозовий розряд.
    Ймовірно з тієї ж причини виникла пожежа в селі Чортовець Городенківського району, де згорів дерев’яний піднавіс на подвір’ї одного із місцевих жителів. Вогонь знищив 4 т грубих кормів та 1,5 т пшениці.
    11 вересня вночі в місті Івано-Франківську по вулиці Мельника виникла пожежа рекламної вивіски ювелірного дому «Амант» в торговому центрі «Екстім престиж». Вогнем було знищено рекламну вивіску. Причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.
    Загалом з початку поточного року на території області зареєстровано 837 пожеж, у вогні загинуло 66 осіб, з них 4 – діти, повідомляє Правда.if.ua.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору