ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Найбільш резонансні злочини та події в Україні на 16.09.2008 р.

    18 квітня 2024 четвер
    21 переглядів

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 3 523 заяви про злочини. Вжитими заходами 1 536 (43,6%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 3 вбивства, 4 факти завдання тяжких тілесних ушкоджень, 26 пограбувань, 4 розбійні напади, 2 факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 11 осіб. У правопорушників вилучено пістолет, обріз мисливської рушниці, 2 одиниці саморобної вогнепальної зброї та 298 набоїв.

    За злочини у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 60 осіб, у яких вилучено 26,9 кілограма наркотичних засобів.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 4 687 осіб.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 35 осіб.

    Протягом минулої доби порушено 105 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, них 46 – у сфері службової діяльності, у тому числі 8 – про хабарництво.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 176 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими, у яких 28 осіб загинули та 213 – травмовані.

    У місті Горлівці Донецької області на вулиці знайдено мертвим 43-річного безробітного місцевого жителя. За висновком судово-медичної експертизи його смерть настала внаслідок травми голови. У ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів, спрямованих на розкриття злочину, затримано 23-річного жителя вказаного міста, робітника відкритого акціонерного товариства. Попередньо встановлено, що він уночі на вулиці під час раптово виниклої сварки заподіяв смертельні тілесні ушкодження потерпілому.

    У Деснянському районі міста Києва в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 27-річного громадянина Республіки Азербайджан. Попередньо встановлено, що він на вулиці під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин, убив ножем свого 55-річного співвітчизника.

    У місті Стрию Львівської області у своїй квартирі було знайдено мертвою з травмою голови 20-річну безробітну. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні вбивства затримано 25-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він уночі в квартирі потерпілої під час сварки та після спільного вживання спиртних напоїв убив господарку.

    У місті Сваляві Закарпатської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано двох місцевих жителів віком 32 та 19 років. Попередньо встановлено, що вони ввечері у зазначеному місті на кладовищі, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, пошкодили пам’ятники на 11 могилах.

    У Вінницькій області працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито службовця кредитної спілки. Вона, за сприяння в незаконному отриманні кредитів по підроблених документах про доходи та місце працевлаштування, а також без належного формування кредитної справи та перевірки платоспроможності позичальників, вимагала та отримала від дев’яти місцевих жителів понад 105 тисяч гривень хабара. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.366 (службове підроблення) та ч.2 ст.368 (одержання хабара) КК України.

    На Дніпропетровщині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито посадовця одного із товариств з обмеженою відповідальністю. Він у липні минулого року, у порушення вимог Закону України “Про банки та банківську діяльність”, без проведення перевірки щодо наявності заставного майна в іншого товариства з обмеженою відповідальністю, незаконно надав останнім кредит у сумі 1,5 мільйона гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.367 (службова недбалість) КК України.

    У Сумській області працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю затримано інспектора міжрайонної державної податкової інспекції. Він шахрайським шляхом отримав від приватного підприємця 2,2 тисячі гривень хабара для нібито подальшої передачі працівникам вказаної інспекції за сприяння в не притягненні останнього до адміністративної відповідальності за виявлені порушення в підприємницькій діяльності. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.1 ст.190(шахрайство), ч.3 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) та ч.1 ст.369 (давання хабара) КК України, повідомили у МВС України.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору