ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Автівка залетіла на другий поверх житлового будинку (видео)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    42 переглядів

    Справжні каскадерські трюки продемонстрував житель Дрогобича, що на Львівщині. Чоловік не впорався з керуванням, його автівка злетіла у повітря, перевернулася там декілька разів і врізалася у стіну жилого дому.

    І водію, і жителям будинку пощастило – ніхто не постраждав.

    Пані Любов розбудили дуже рано. Близько шостої ранку горе-водій вирішив перевірити на міцність стіну її житлового будинку. В дуелі між балконом, що, до речі, на другому поверсі, та машиною переміг балкон.

    Любов, мешканка м. Дрогобича: «То такий був шум, що весь будинок і навколишні будинки почули. То мені було прямо під балконом. Він ударився, мені стовпчик зніс, і такий грохот був. А так як то темно було, вночі, то я побачила, що щось сильно гепнулося, і ліхтарики заграли, знаєте, світло».

    Цього ранку доля усміхнулася панові Михайлу. В момент, коли «Чері Амулет» залетів у його вікно, чоловік був на дачі. Говорить – йому зателефонували сусіди. Зараз пан Михайло підраховує збитки.

    Михайло, мешканець м. Дрогобича: «Ми зробили до того ремонт. Ми зробили, а тепер все потріскало. Не знаю, як. Я прийшов, я нічого не знав, приїхав от – то вже по всьому».

    Найширше доля посміхнулася водієві та пасажирові машини. Після такого карколомного польоту в обох – нетяжкі тілесні травми. Наразі вони в лікарні.

    Іван Дрогобицький, інспектор відділення ДАІ м. Дрогобича: «Даним випадком завдано шкоду мешканцям будинку, і по даному факту проводить перевірку міліція міста Дрогобич».

    В якому ж стані треба бути, щоби налетіти на цілий будинок – таке питання наразі стоїть перед слідством. Тим часом постраждалим доведеться знову збирати гроші на ремонт. //Борис Сачалко, Уляна Сенько, НТН

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору