ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Київ і Ужгород об'єднує "Аеросвіт". Двічі на день

    19 квітня 2024 п'ятниця
    27 переглядів

    12 травня "АероСвіт" розпочав власні польоти за маршрутом Ужгород-Київ-Ужгород. Компанія здійснює 2 рейси на день - вранці й увечері. На лінії використовуються літаки Saab-340 виробництва концерну Saab Aircraft (Швеція).

    У період літньої навігації 2008 р. "АероСвіт" планує в півтора рази збільшити кількість власних рейсів у межах України, порівняно з літом минулого року.
    Зокрема, з 30 березня компанія збільшила число польотів до Харкова з одного до двох щоденних рейсів, до Сімферополя - із трьох до 4 рейсів на день, а з 25 квітня - ввела другий щоденний рейс на лінії Київ - Івано-Франківськ.
    Усього в літній період 2008 року "АероСвіт" разом з іншими українськими авіакомпаніями доставляє пасажирів до 9 регіональних центрів країни - до Донецька, Запоріжжя, Івано-Франківська, Львова, Одеси, Сімферополя, Ужгорода, Харкова і Чернівців.
    "АероСвіт" також обслуговує найбільшу серед українських авіакомпаній міжнародну маршрутну мережу – понад 60 повітряних ліній, включаючи 6 трансконтинентальних - до Нью-Йорка, Торонто, Пекіна, Шанхаю, Делі й Бангкока.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору