ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Шкільна вчителька збувала наркотики

    28 березня 2024 четвер
    44 переглядів

    На Прикарпатті навчальний рік шкільна вчителька розпочала не з поширення знань, а з розповсюдження наркотиків. Після кількох годин виховання найменших школярів учителька початкових класів призначила зустріч майбутньому покупцеві наркосировини.

    Заздалегідь повідомила ціну: за півтора кілограму макових голівок клієнт мав сплатити 1 800 гривень. Щоб угода не зірвалася, на підстраховці стояли двоє спільників: чоловік і жінка.
    Керівник ВБНОН в Івано-Франківській області Роман Чекмарьов, коментуючи ситуацію, зазначив: "Представники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків провели оперативну закупівлю макової соломки в одної з громадянок, яка на даний час працює вчителькою молодших класів в одній зі шкіл області. Затримано троє осіб, вилучено 1.5 кг макової соломки".
    Вчительці, що вирішила заробити на наркотиках, загрожує до 10-ти років ув’язнення. Вона та її спільники поки що перебувають на підписці про невиїзд.
    З етичних міркувань правоохоронці просили не називати населеного пункту, в якому жінка навчала школярів, інфомрує Захід.net.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору