ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Механік із Івано-Франківська поцупив 4 "дизельні" картки та придбав собі авто

    19 квітня 2024 п'ятниця
    23 переглядів

    Скромний механік однієї з івано-франківських фірм за місяць став багачем і отримав можливість на власний розсуд розпорядитися значною сумою грошей. Щоправда, щасливий злет його долі надалі завершився таким же швидкоплинним падінням.

    Працівники міліції затримали 27-річного чоловіка за обґрунтованою підозрою у скоєнні крадіжки з підприємства, яке давало йому роботу і виплачувало заробітну плату. Вочевидь, механіку здалося, ніби цього замало, тож він наважився на зухвалу витівку.

    В один з робочих днів чоловікові вдалося непомітно поцупити з офісу підприємства чотири картки, на кожній з яких була акумульована певна кількість дизельного палива. З викраденими заправними картками зловмисник подався на автозаправки, де домовився з операторами щедро віддячити за обслуговування карток. Іншими словами, 15 відсотків з суми, отриманої за реалізацію солярки, оператори сміливо залишали собі. За попередніми підрахунками, таким чином підприємство, звідки були викрадені картки, позбулося дизпалива на суму майже 200 тисяч гривень. Зате спритник після повного обнулення карток відчув себе обранцем долі.

    Дев’ятого вересня з готівкою він відвідав один з салонів з продажу автомашин і придбав іномарку вартістю майже 140 тисяч гривень. В іншій крамниці чоловік вибрав собі доволі дорогу модель мобільного телефона. Щоправда, надбанням потішився лише три дні. Після того, як в головному офісі фірми виявили недостачу дизпалива і повідомили про це в міліцію, оперативники Івано-Франківського міськвідділу міліції вирахували зухвальця, що називається, за гарячими слідами. Найменші сумніви відпали вже тоді, коли стало відомо про придбання механіком новенької іномарки. Чоловіка заарештовано. Його дії кваліфікуються як скоєння крадіжки в особливо великих розмірах, а також легалізація (відмивання) коштів, здобутих злочинним шляхом, повідомляє Василь Гультайчук, ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору