ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Найбільш резонансні злочини та події в Україні на 17 вересня 2008 року

    16 квітня 2024 вівторок
    53 переглядів

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 3 516 заяв про злочини. Вжитими заходами 1 737 (49,4%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 4 вбивства, 2 факти нанесення тяжких тілесних ушкоджень, 35 пограбувань, 6 розбійних нападів, 10 випадків незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 35 осіб. У правопорушників вилучено пістолет, карабін, п’ять обрізів мисливських рушниць, шість одиниць саморобної вогнепальної зброї, 600 грамів вибухівки та 435 набоїв.

    За злочини у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 53 особи, у яких вилучено 23,9 кілограма наркотичних засобів.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 8 853 особи.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 28 осіб.

    Протягом минулої доби порушено 90 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 31 – у сфері службової діяльності, у тому числі 7 – про хабарництво.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 152 дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими, у яких 22 особи загинули та 220 – травмовані.

    У Тернополі на вулиці було знайдено мертвим з травмою голови 42-річного безробітного місцевого мешканця. В результаті оперативно-розшукових заходів затримано двох місцевих мешканців віком 27 та 23 років. Попередньо з’ясовано, що вони вночі на вулиці згаданого міста під час раптово виниклої сварки заподіяли смертельні тілесні ушкодження потерпілому.

    У Харкові в результаті оперативно-розшукових заходів затримано 49-річного громадянина Республіки Азербайджан (в Україні перебуває нелегально). Попередньо з’ясовано, що він удень 2 серпня 1996 року в згаданому місті на центральному ринку, під час раптово виниклої сварки ножем заподіяв смертельні тілесні ушкодження 52-річному чоловікові без певного місця проживання та роботи.

    У Вінниці до міліції звернувся 33-річний місцевий мешканець. Він заявив, що упродовж дня невідомі зламали замки вхідних дверей, проникли до його квартири й викрали металевий сейф, у якому зберігалися карабін СКС, мисливська рушниця ІЖ-27 та 105 набоїв до різної зброї. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні злочину затримано 28-річного безробітного місцевого мешканця, раніше судимого. Викрадене вилучено.

    У місті Виноградів Закарпатської області на вулиці затримано 44-річного безробітного мешканця Виноградівського району. Попередньо з’ясовано, що він на міському кладовищі викрав металеві фрагменти з 15 могил. Викрадене вилучено.

    У Києві на залізничному вокзалі Київ-Пасажирський затримано 25-річного громадянина Республіки Білорусь. Попередньо з’ясовано, що він у приміщенні згаданого вокзалу в 38-річної мешканки Вінниці викрав сумку з особистими речами. Викрадене вилучено.

    У Кривому Розі Дніпропетровської області затримано 30-річного безробітного місцевого мешканця, в якого вилучено 200 грамів вибухівки.

    У селі Суховолі Сокальського району Львівської області затримано 32-річного безробітного місцевого мешканця, за місцем проживання якого вилучено карабін іноземного виробництва калібру 7,62 міліметрів.

    У Сімферополі затримано 38-річного мешканця Дніпропетровська, з автомашини якого вилучено 1,1 кілограма амфетаміну.

    В Оболонському районі Києва затримано 28-річного безробітного киянина, у якого вилучено один грам героїну.

    На Донеччині працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили лікаря Білозірської міської лікарні. Він вимагав та отримав 2,5 тисячі гривень хабара від мешканки міста Добропілля за проведення операції її чоловіку. Здійснюються заходи щодо встановлення інших фактів хабарництва. Добропільською міжрайонною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 (одержання хабара) КК України.

    У Київській області працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили посадовців приватного підприємства та двох товариств з обмеженою відповідальністю. Вони уклали угоди з одним з державних підприємств щодо поставки газоперекачувальних агрегатів (фактично поставлені не були), а отримані 103 мільйона гривень використали на власні потреби. Таким чином державі завдано збитки на згадану суму. Генеральною прокуратурою України в Київській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України.

    У Києві працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили працівника районної санітарно-епідеміологічної служби. Вона отримала 300 доларів США хабара від приватного підприємця за вирішення питання щодо непризупинення роботи залу ігрових автоматів, який належить вищевказаному підприємцю. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.368 (одержання хабара) КК України, повідомили у МВС України.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору