ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Львівський лікар-психіатр брав хабарі за "позитивні" довідки

    28 березня 2024 четвер
    66 переглядів

    На Львівщині співробітники Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУ МВС України у Львівській області викрили злочинну діяльність посадовця центру психіатричної допомоги та професійного психофізіологічного відбору.

    Лікар-психіатр, в обов’язки якого входить затвердження висновків та довідок про проходження психіатричного медичного огляду, отримував хабарі від громадян у сумі 100-500 гривень за проходження психіатричного огляду та видачу позитивних відповідних документів, повідомили в ДДСБЕЗ МВС України.
    У приміщенні службового кабінету центру психіатричної допомоги та професійного психофізіологічного відбору зловмисника було затримано „на гарячому” під час отримання хабара в сумі 500 гривень від львів’янина за затвердження висновку та довідки про проходження психіатричного медичного огляду. Грошові кошти в сумі 500 гривень та речові докази вилучені. Водночас, під час особистого огляду, в кишенях лікарського халату, у який був одягнутий горе-ескулап, виявлено 8650 грн., 120 доларів США та 100 Євро. Загалом задокументовано отримання зловмисником хабарів на загальну суму понад 30 тис. грн.
    Прокуратурою Львівської області стосовно вимагача порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого ч.2 ст.368 Кримінального кодексу України. Зловмисник затриманий в порядку ст.115 Кримінально-процесуального кодексу України. Наразі здійснюються оперативно-слідчі заходи з метою встановлення інших фактів вимагання та отримання хабарів цим лікарем-психіатром.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору