ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Дві підпільні гуральні вже не будуть труїти прикарпатців

    24 квітня 2024 середа
    62 переглядів

    Нерідко ми дивуємося, з того, що на споживчий ринок потрапляють спиртні напої, а в даному разі йдеться про горілку, зі смаком, який не відповідає звичній уяві. Ще прикріше стає від того, коли дізнаєшся, в яких умовах і яким способом продукується фальсифікат.

    Позавчора співробітники одного з підрозділів управління боротьби з організованою злочинністю виявили підпільні гуральні в селі Старі Кривотули Тисменицького району. Те, що зафіксувала відеокамера не залишає жодних сумнівів: господарі цих помешкань виготовляли псевдогорілку аж ніяк не для власних потреб. Чи не ця спиртосуміш у склотарі кількаразового використання потрапляє на весільні столи, а також у питтєві заклади з сумнівною репутацією.
    Наскільки значним був обсяг підпільного виробництва псевдогорілки відомих торгових марок, можна судити хоча б з того, що правоохоронці виявили під час санкціонованих обшуків. В одній садибі 800 літрів спирту, майже тисячу пляшок, підготовлених до реалізації, ще понад 2 тисячі одиниць використаної склотари, тисячі етикеток та корків. В іншому помешканні по-сусідству – аналогічний асортимент.
    Крім того, вилучено понад три з половиною тисячі марок акцизного збору, які надавали нелегальній продукції начебто законного статусу. Вирішується питання про притягнення організаторів та утримувачів підпільного цеху з розливу фальсифікованої горілки до кримінальної відповідальності, повідомляє Правда.if.ua.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору