ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Польська вантажівка перевозила 130 560 пачок контрабандних сигарет "Класік", "Вест", "Монте Карло"

    20 квітня 2024 субота
    43 переглядів

    Понад 13 тисяч блоків сигарет виявлено співробітниками митного поста „Краковець” Львівської митниці спільно з прикордонниками.

    Іноземці дуже люблять українські цигарки за українськими цінами.
    ...Вантажний автомобіль «Мерседес» під керуванням громадянина Польщі прибув у МАПП «Краковець» для проходження митного і прикордонного контролів на виїзд з України. Згідно з товаросупровідними документами, які він подав до контролюючих органів, у вантажівці переміщувався товар «деревні брикети» в мішках по 25 кг в кількості 5 440 шт. Водій заявив, що окрім цього не має інших товарів чи предметів до декларування. Однак зважаючи на те, що правоохоронці отримали попередження про можливе переміщення контрабандних товарів у спільної оглядової групи виникли сумніви щодо правдивості слів водія. Тому було прийнято рішення оглянути вантажівку та вантаж. Під час проведення поглибленного огляду за допомогою технічних засобів в напівпричепі було виявлено 130 560 пачок сигарет різного найменування, серед яких «Класік», «Вест», «Монте Карло». Сигарети були обкладені зі всіх сторін мішками з вугіллям та обмотані плівкою.
    За цим фактом складено протокол про порушення митних правил. Сигарети, вугілля а також вантажний автомобіль з причепом загальною вартістю понад 450 тис. грн. затримані, повідомили Репортеру у прес-службі Держмитслужби України.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору