ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В очікуванні виборів прикарпатці озброюються самострілами

    23 квітня 2024 вівторок
    49 переглядів

    Упродовж минулої доби в міськрайоргани внутрішніх справ Івано-Франківської області надійшло 20 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі грабіж, 4 крадіжки, по одному випадку заподіяння тілесних ушкоджень та шахрайства, 2 хуліганства. Водночас прикарпатські правоохоронці розкрили 24 злочини, 8 з яких – за “гарячими слідами”.

    Тричі з незаконного обігу вилучалися наркотики та один раз - зброя. Три злочини задокументували співробітники підрозділів боротьби з економічною злочинністю.

    Коломийські міліціонери розкрили пограбування, вчинене два тижні тому. Як встановлено, чужим велосипедом відкрито заволодів 32-річний місцевий житель. Велосипед вилучено за місцем його проживання.

    У себе вдома, як згодом з’ясувалося, заховав викрадене й 19-річний мешканець Рогатинського району. Юнак поцупив мобільний телефон у жителя сусіднього села і поклав його у стіг сіна у своєму господарстві.

    А в Тлумацькому районі у крадіжці мобільника підозрюється 40-річна жінка. Жителька райцентру, перебуваючи в гостях, викрала телефон та куртку іншого гостя. Щодо підозрюваної вирішується питання про порушення кримінальної справи.

    Ще одну крадіжку розкрито в обласному центрі. Як виявилося, днями в одній з лікувальних установ з кабінету було викрадено талони на бензин на суму майже 8 тисяч гривень. Вжитими оперативно-розшуковими заходами встановлено, що у причетності до цього злочину є підстави підозрювати 28-річного івано-франківця. Його затримано та взято під варту.

    Тим часом співробітники підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків в Івано-Франківську затримали особу, яка мала намір збути наркотичний засіб. У 33-річного жителя Тлумацького району оперативники вилучили також й сировину для виготовлення наркотиків.

    Ще 2 кілограми маковиння учора вилучено в Калуші. Наркосировину незаконно зберігав 32-річний калушанин.

    А івано-франківська міліція напередодні виявила та вилучила саморобний стріляючий пристрій. Самостріл та кілька набоїв до нього, як з’ясувалося, носив при собі 44-річний житель обласного центру.

    Упродовж минулої доби на Прикарпатті трапилося 5 дорожньо-транспортних пригод. Внаслідок аварій одна людина загинула, ще п’ятеро отримали різного роду травми.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору