ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Бойовим і саморобним пістолетами озброїлись 2 жителі Прикарпаття

    18 квітня 2024 четвер
    60 переглядів

    Упродовж цього тижня співробітники прикарпатської міліції продовжували цілеспрямовані заходи щодо виявлення і вилучення з незаконного обігу вогнестрільної зброї.

    На початку тижня, як уже повідомлялося, було проведено успішну операцію з затримання осіб, які намагалися торгувати гранатами, знайденими в лісовому масиві в Коломийському районі. Нагадаємо, що зусиллями міліціонерів було знешкоджено 85 гранат, поява яких в незаконному обігу могла б становити реальну загрозу не тільки для зловмисників, але й для сторонніх людей.
    Тим часом в Івано-Франківську затримані особи, які незаконно володіли пістолетною зброєю. Зокрема, до кримінальної відповідальності притягується 54-річний чоловік, затриманий з саморобним зразком пістолета, спорядженого 4 набоями. Слідство з’ясовує, з якою метою і яким чином боєздатний вогнестріл, що називається, був під руками івано-франківця. Так само бойовий пістолет і набої оперативники карного розшуку івано-франківської міліції вилучили у громадянина, що розшукувався правоохоронцями з іншого регіону України. Вже з’ясовано, що затриманий має причетність до вчинення низки злочинів на території Прикарпаття.
    Крім того, в ході проведення оперативно-розшукових заходів у Косівському районі в одного з місцевих мешканців вилучено нарізний карабін, що зберігався незаконно, а в лісовому масиві у Рожнятівському районі міліціонери затримали 31-річного чоловіка з обрізом мисливської рушниці і набоями до зброї.
    Правоохоронці краю розраховують на допомогу законослухняних громадян у наведенні порядку щодо обігу і законності володіння вогнепальною зброєю. Важливо усвідомлювати, що нелегальна зброя може потрапити до рук особи чи осіб, що виношують злочинні наміри, або ж стати причиною нещасного випадку. Незаперечна істина міліцейської практики – будь-який злочин чи правопорушення легше і потрібно попередити, ніж потім констатувати ймовірні прикрі наслідки, повідомляє Василь Гультайчук із ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору