ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Києві 18-річний хлопець зарізав ножем свою подругу

    28 березня 2024 четвер
    30 переглядів

    Убивство парубок скоїв у квартирі, куди 18-річна Юля його впустила. Одна з версій мотивів злочину – ревнощі. Подейкують, начебто кохана того вечора хотіла розірвати стосунки. Убивцю впіймали за шість годин.

    Плями крові на стіні, де скоєно вбивство, не вдалося відмити. Батьки загиблої розповідають, червоним був ледь не весь коридор. Близько двадцяти ножових ударів завдав вісімнадцятирічній дівчині її хлопець.

    Наталя Сторожик, заст. керівника ЦГЗ ГУ МВС України в Києві: «З’ясувалося, що дівчину вбили кухонним ножем. Ніж вилучили. Через шість годин правоохоронці столиці оперативно-слідчими діями затримали вбивцю у його власній квартирі. Це був знайомий дівчини».

    У ніч, коли сталося вбивство, батьки дівчини поїхали в село. Сусіди розповідають, начебто до неї приїхав хлопець. Подейкують, що вона з ним зустрічалася, і хотіла розірвати стосунки. Міліціянти припускають, можливо, саме ревнощі й призвели до злочину.

    Петро Максименко, батько вбитої: «Я подзвонив на домашній, підняв хтось з оперативників. Сказав, що ваша дочка вбита. Коли сюди під’їхали, тут повно міліції. Нас, звичайно, не пустили в хату одразу. Коли труп винесли, ми зайшли. Тут було крові по самі…».

    Стіна, суміжна з квартирою сусідів, тонка, і тому ті зачули придушений стогін дівчини.

    Тимофій Скрипник, сусід: «Виникає така картинка загальна. Дивишся, ага, оце людина проходить, тут відкриває кран. Тут чистить моркву. Ну, і таке інше виходячи з таких подробиць. До цього звикаєш, але є речі, до яких не можна звикнути. Крики, навіть крики-шепотіння про допомогу. Хтось кричав безсилий. Ми пізнали, що це наша сусідка Юля».

    Крики про допомогу сусіди почули під ранок і викликали міліцію. Проте, правоохоронці ламати двері відмовилися. Мовляв, без дозволу хазяїв вони не мають права. Як пояснили нам у міліції, без ознак злочину двері можна відчинити лише за постановою суду.

    Володимир Поліщук, керівник ЦГЗ ГУ МВС України у м. Києві: «Коли він приїжджає, і таких явних ознак скоєння злочину в квартирі немає, то він повинен від’їхати, взяти дозвіл у суду, взяти понятих, і вже з понятими відкривати двері. В цьому випадку працівники міліції близько години перебували там за адресою, вони виходили. Ще певний час чекали на нові крики, чи злочинець вийде з квартири. Жодних криків не було. Тому працівникам міліції довелося поїхати, щоб взяти відповідну санкцію».

    Чи врятували б Юлю, якби відкрили двері одразу, гадати вже запізно. Батькам і родичам від цього не полегшає. // Тарас Білаш, Олександр Кругликов,
    НТН.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору