ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Найбільш резонансні злочини та події в Україні на 29 вересня 2008 року

    25 квітня 2024 четвер
    26 переглядів

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2145 заяв про злочини. Вжитими заходами 927 (43,2%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів - 2 вбивства, 8 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 2 розбійні напади, 23 пограбування, 6 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 5 осіб. У правопорушників вилучено пістолет, обріз мисливської рушниці, саморобний пістолет та 34 набої.

    За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 21 особу. У них вилучено 13,1 кг наркотиків.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 5 063 особи.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 20 осіб.

    Упродовж минулого тижня порушено 987 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 451 – у сфері службової діяльності, у тому числі 108 – про хабарництво.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 168 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими, у яких 30 осіб загинули та 194 - травмовані.

    У місті Харцизьку Донецької області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів міліцією затримано 25-річного раніше судимого громадянина Російської Федерації. Попередньо встановлено, що він увечері 27 вересня на вулиці відібрав 68-річної у місцевої жительки мобільний телефон.

    В Івано-Франківській області працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито голову сільської ради та голову садового товариства, які вимагали та отримали 8,5 тис. доларів США хабара від місцевого жителя за прийняття його в члени згаданого товариства та сприяння у виділенні земельної ділянки площею 0,057 га. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    У Миколаївській області працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито посадовця служби державного пожежного нагляду, який вимагав та отримав 15 тис. грн. хабара від представника товариства з обмеженою відповідальністю за отримання дозволу державного пожежного нагляду на здійснення підприємницької діяльності. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).
    МВС України

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору