ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Новий санаторій "Джерела Міжгір’я" стане своєрідною візитівкою Закарпаття

    20 квітня 2024 субота
    53 переглядів

    У селі Сойми Міжгірського району Закарпатської області зводять другий в Україні за величиною лікувально-оздоровчий заклад „Джерела Міжгір’я”. Санаторій матиме десять поверхів і буде готовий приймати одночасно понад 500 відпочиваючих. Загальна площа приміщень - понад 12 тисяч метрів квадратних.

    Оздоровниця спеціалізуватиметься на лікуванні та профілактиці різноманітних захворювань, тут застосовуватимуть сучасні медичні технології у поєднанні з природними багатствами краю - унікальною мінеральною водою. Проектом передбачено спальні та лікувальні корпуси, 3 басейни, 2 спортзали, лазні і сауни, профілакторій, їдальню, ресторани, магазин, відділення банку, поштового зв’язку тощо. Стан готовності будівлі - 80%.

    „На будівництво вже освоєно понад 40 мільйонів гривень. Українські інвестори планують вкласти в об’єкт ще понад 20 мільйонів гривень”, - повідомили 29 вересня в прес-службі ОДА з посиланням на начальника будівництва Анатолія Куліша. На будівництві задіяно понад півтори сотні робітників. Прийняти перших відпочивальників заклад зможе через рік. В санаторії працюватиме в середньому 700 осіб обслуговуючого персоналу.

    „Джерела Міжгір’я” претендують стати своєрідною візитівкою Закарпаття.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору