ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Донецький нелюд четвертував 2-х родичів і викинув їх рештки в каналізацію

    25 квітня 2024 четвер
    54 переглядів

    Незвичайну знахідку виявили працівники міськводоканалу в колекторі каналізаційно-насосної станції в селищі шахти «6-та Капітальна», що в Пролетарському районі Донецька. Разом зі стікаючими туди нечистотами течія принесла… відрізані жіночі груди.

    Викликані на місце правоохоронці вилучили з колодязя й інші фрагменти розчленованих чоловічого та жіночого тіл. Обидві голови і ще деякі частини тулубів були відсутні.

    На початку потрібно було встановити, чиї це тіла, тобто, особи потерпілих, - розповів перший заступник начальника Пролетарського райвідділу міліції Дмитро Тетерюков. - Для цього були задіяні всі сили райвідділу, міського карного розшуку, а також солдати внутрішніх військ. Останні прочісували лісопосадку поблизу колектора. Всі інші працювали з населенням, заходячи в кожен будинок в найближчому житловому массиві. Тим часом експерти дослідили вилучене і встановили, що обоє потерпілих були старші 40 років, жінка - велика і навіть огрядна, а чоловік мав хворе серце.

    У ході пошуку дільничному інспектору, який обслуговує цю територію, стало відомо про зникнення двох жителів однієї з вулиць – бездітної сім'ї, глава якої переніс минулого року серйозне серцеве захворювання і якийсь час був паралізований. Завдяки зусиллям медиків і старанням дружини, зовсім недавно він став пересуватися самостійно. Враховуючи ці обставини, було очевидним, що виїхати непомітно ці люди не могли. За зовнішніми і віковими ознаками вони підходили під умовні параметри розшукуваних. У їх будинку була відмічена відсутність килимового покриття, хоча сліди на підлозі свідчили про те, що раніше воно там лежало. Крім того, на кухні не було жодного ножа.

    Оперативників, перевіряючих дружні і споріднені зв'язки зниклого подружжя, зацікавив їх 23-річний племінник. Він жив неподалеку і дуже близько спілкувався з потерпілими. За словами сусідів, вони відносилися до нього, як до сина, але останнім часом їх відносини з хлопцем змінилися і стали напруженими. Так в справі з'явився перший підозрюваний. Проте відвідини його за місцем проживання не пролили світла на те, що трапилося. Прибулі додому до племінника розшуковці знайшли його мертвим: молодик наклав на себе руки, вистріливши собі в рот з мисливської рушниці.

    Його житло здивувало чистотою підлоги, що наводило на певні підозри. Зірвавши декілька дощок, експерти виявили на їх бічних і тильних сторонах плями крові. У дворі біля згаслого багаття були знайдені останки спаленого килима, а на кухні - зниклі з будинку потерпілих ножі.

    Обстеження надвірних споруд спочатку не додало інформації, але увагу фахівців привернула одна деталь: у розташованому у дворі туалеті старі дошки підлоги були прибиті новенькими цвяхами. Зірвавши їх, оперативники знайшли те, що шукали: у вигрібній ямі плавали останки людських тіл.

    Враховуючи, що всі фігуранти справи – і потерпілі, і підозрюваний – мертві, дізнатися мотиви і причини того, що відбулося, ні у кого,- розповів слідчий міського управління міліції Артем Подвиг. Можна лише припускати, як розвивалися події історії, що залишила більше питань, ніж відповідей. Найвірогідніше, вбивство сімейної пари їх племінник здійснив у їх же будинку, потім, загорнувши тіла в килим, перевіз їх до себе, де розчленував і викинув одну частину в каналізаційний колодязь, а другу – до вигрібної ями. Проте, зрозумівши, що замести сліди йому не вдалося, оскільки міліція, не дивлячись на всі його старання, встановила особи потерпілих і впритул наблизилася до нього самого, покінчив життя самогубством.

    Марина Голдинська, прес-служба Донецького МУ ГУМВС України в Донецькій області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору