ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

За минулу добу на Закарпатті зафіксовано 4 пожежі, загинула 1 людина

    19 квітня 2024 п'ятниця
    54 переглядів

    Прямі матеріальні збитки від пожеж склали 16 тисяч гривень. На пожежах загинула одна людина, вогонь пошкодив 2 житлових будинки, споруду господарського призначення та літню кухню. Зафіксовано 1 неправдивий виклик підрозділів МНС.

    У селі Ярок Ужгородського району загорівся одяг у споруді господарського призначення мешканки. У селищі Бедевля Тячівського району спалахнула літня кухня. Пожежу спровокувало порушення господарями правил монтажу електромережі на горищі будівлі. У селі Велика Уголька вогонь пошкодив покрівлю та перекриття будинку, завдавши чималих збитків власникам.
    Найбільш складна оперативна пожежна ситуація сьогодні у Виноградівському та Іршавському районах, де виникло 40 % всіх загорянь минулого тижня. Найчастіше пожежі впродовж минулого тижня ставали наслідком коротких замкнень та несправних електромереж, від цієї причини виникло 53 % всіх загорянь минулого тижня.
    ***
    З початку року в області вже сталося 508 пожеж, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 3 мільйони 969 тисячі гривень. На пожежах загинуло 38 людей, ще 19 дорослих та одна дитина були травмовані. Під час гасіння пожеж врятовано 37 дорослих та 2 дітей.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору