ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Львівські вчителі влаштували криваві розбірки за уроки

    19 квітня 2024 п'ятниця
    57 переглядів

    В одній зі шкіл Самбірського району (Луківська ЗСШ) є чотири початкові класи та 8 вчителів. Поділити години між ними доволі складно, адже кожна година - це гроші не вельми великої вчительської зарплати. Суперечка за години у цій школі закінчилася бійкою між вчителем фізкультури і вчителькою початкових класів. Про це повідомив у Стрию.

    Вчитель фізкультури відстоював години своєї дружини і вдарив по обличчю колегу-жінку. І все це відбулося в учительській у присутності директора школи. Директор та фізрук стверджують, що вчителька вдарила першою. Натомість жінка-педагог запевняє, що фізрук ударив її першим, а директор одразу заявив, що скаже всім, що першою була вона. Як би там не було, але вчителька поскаржилася в обласне управління освіти та написала заяву у міліцію. Щоправда, у розподілі годин компромісу все ж досягли.
    А тим часом, вчителі міста Самбора заздрять вчителям, які працюють в районі. Річ у тім, що до Дня вчителя районні освітяни отримали премію в розмірі 100% окладу, а от міським, через брак грошей, виплатять лишень 50% винагороди.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору