ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Прикарпатті затримали “могильну” аферистку

    19 квітня 2024 п'ятниця
    62 переглядів

    Чимало мешканців Снятинського району Івано-Франківщини, які цього літа постраждали від наслідків повені, поза тим зазнали ще й інших матеріальних збитків. Днями працівники міліції затримали 41-річну жительку Житомирської області, що внадилася на Прикарпаття заробити шалені гроші шахрайством.

    Жінка роз’їжджала на таксі сільськими населеними пунктами, пропонуючи людям свої послуги у виготовленні надмогильних пам’ятників на могилах померлих. А щоб люди могли переконатися в тому, що підприємлива жінка слів на вітер не кидає, то вона показувала альбом з фотографіями і зразками пам’ятників, виготовлених на замовлення вдячних клієнтів. Підкупляло й те, що житомирянка обіцяла певні знижки, враховуючи літню повінь. Багато селян “повелися” на такі байки, а вибравши в альбомі варіант надмогильного пам’ятника, давали завдаток. Його сума залежала від кільцевої вартості роботи з виготовлення і встановлення пам’ятника.

    Минав час, але люди з різних сіл Снятинського, Тлумацького, Городенківського районів так і не дочекалися приїзду цієї панянки у призначений нею день. Вже тепер, коли працівники міліції збирають заяви обманутих громадян і водночас вивчають спосіб життя затриманої, є зрозумілим, що жінка виявилася звичайною аферисткою. Аванси від людей вона витрачала на власні потреби, дозволяючи собі повсякчас користуватися послугами таксі і проживати в готелях.

    За два дні перевірок тільки снятинська міліція вже отримала близько 20 заяв від ошуканих людей, які з квітня до вересня віддали частину своїх заощаджень на благородну страву поновити пам’ятники на могилах своїх померлих родичів і сподівалися на обіцянки жінки. Кожний з потерпілих втратив від 500 до 1500 гривень. Заяви аналогічного змісту надійшли й у Тлумацький та Городенківський райвідділи міліції. За найскромнішими підрахунками, аферистка обманула щонайменше 70 громадян, в тому числі багатьох людей літнього віку.
    Правда

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору