ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Львівщині у поляка вилучили понад 80 тис. пачок контрабандних цигарок

    28 березня 2024 четвер
    55 переглядів

    Понад 80 тис. пачок сигарет вилучили у пункті пропуску "Краковець" в громадянина Польщі, - повідомили в прес-службі Львівської митниці.

    Вантажний автомобіль "Вольво" під керуванням гр. Польщі прибув у МАПП "Краковець" для проходження митного контролю на виїзд з України. Згідно товаросупровідних документів, які він подав, переміщувався товар "Лісоматеріали хвойні обрізні". Окрім цього, водій заявив, що не має інших товарів чи предметів до декларування. Однак під час спільного з прикордонниками поглибленого огляду в напівпричепі було виявлено 82 500 пачок сигарет різного найменування "Класік", "LM" "Прима".

    Зважаючи на те, що у працівників служби митної варти та організації боротьби з порушеннями митного законодавства виникли підозри щодо щільності покриття тенту напівпричепа, було прийнято рішення оглянути вантажівку та вантаж. За цим фактом складено протокол про порушення митних правил. Сигарети, товар, а також вантажний автомобіль з причепом, загальна вартість яких понад 280 тис. грн, затримані.
    Купол

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору