ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Внутрішні війська і СВБ МВС "відпрацьовують" Закарпатську міліцію

    19 квітня 2024 п'ятниця
    76 переглядів
    Луценко пообіцяв не лише відпрацювання області, а й перевірку закарпатської міліції

    Бійці ВВ спільно з працівниками місцевої міліції два тижні (з 6 по 19 жовтня) боротимуться з незаконною вирубкою лісу, нелегальною міграцією та незаконним обігом наркотиків.

    Принаймні так офіційно пояснюють причину широкомасштабного відпрацювання Закарпатської області в управлінні Західного територіального командування Внутрішніх військ МВС, чиї півтори сотні бійців разом зі спецназівцями з «Ягуару» вже прибули на місце. Покращуватимуть криміногенну обстановку насамперед у дев’яти районах області — Ужгородському, Му­качівському, Тячівсь­кому, Ра­хів­ському, Велико­–Бе­резнянському, Перечинському, Міжгірському, Виноградівському та Воловецькому.

    Неофіційна версія відпрацювання — тривалий конфлікт міністра внутрішніх справ Юрія Луценка та керманича Закарпатської міліції Віктора Чепака. Як повідомляв «Репортер», останній свого часу навіть відмовився виконувати кадрові вказівки міністра, але потім конфлікт нібито вдалося залагодити після вибачень пана Чепака. Втім, як бачимо, це «перемир’я» тривало недовго. На минулому тижні, під час робочої поїздки на Закарпаття міністр Луценко пообіцяв не лише відпрацювання області, а й перевірку діяльності закарпатської міліції Службою внутрішньої безпеки МВС. Близько півсотні працівників СВБ мають перевірити кожен райвідділ міліції, а також провести службове розслідування діяльності начальника обласного УМВС Віктора Чепака. Діяльність останнього працівники СВБ на чолі з першим заступником міністра Михайлом Клюєвим перевірятимуть упродовж місяця. На цей час пана Чепака відсторонено від виконання службових обов’язків.

    Крім цього, спецгрупа МВС на чолі з начальником Де­партаменту боротьби з економічною злочинністю МВС Леонідом Скалозубом перевірить законність виділення земельних ділянок на Закарпатті. До речі, на цей час виконує обов’язки керівника обласної міліції призначений тиждень тому першим заступником начальника УМВС в Закарпатській області Павло Кононенко, який раніше працював на аналогічній посаді, але на Дніпропетровщині. Юрій Луценко каже, що якщо комісія встановить особисту вину пана Чепака у незадовільній діяльності міліції Закарпаття, то його буде звільнено, а посаду обійме саме Кононенко.

    ДЕПУТАТИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛРАДИ ВИМАГАЮТЬ ЗВІЛЬНЕННЯ МІНІСТРА МВС ЮРІЯ ЛУЦЕНКА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору