ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські педагоги видали шкільний підручник!

    24 квітня 2024 середа
    62 переглядів

    Всі семикласники угорськомовних шкіл Закарпаття отримали цього року новий підручник "Українська мова", підготовлений закарпатськими педагогами Марією Пинзеник і Людмилою Капко.

    Обидві працюють у Чопській угорській школі, отож добре знають потреби учнів національних шкіл у вивченні державної мови. Допомагала вчителям доцент кафедри української мови філологічного факультету Ужгородського національного університету Тамара Розумик. Підручник схвалений Міністерством освіти і науки України й рекомендований до використання в угорськомовних школах.
    Навчально-методичний посібник "Особливості методики вивчення, побудови і перетворення графіків функцій та рівнянь" підготував і вчитель із с.Великі Геївці Ужгородського району Олександр Тарці. Книга стане в пригоді старшокласникам, які люблять математику. Методичну розробку О.Тарці рекомендувала до друку вчена рада Закарпатського інституту післядипломної освіти. А сам учитель вже працює над науковою розробкою для старшокласників у сфері тригонометрії.
    Це - цьогорічні розробки закарпатських педагогів. Попередні роки також були позначені виходом вчительських підручників, зокрема, для національних шкіл краю...
    Ярослав Ядловський, Укрінформ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору