ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті митниками вилучено понад тисячу капсул трамадолу

    19 квітня 2024 п'ятниця
    48 переглядів

    Наш співвітчизник намагався незаконно провезти до України медичний препарат, що містить наркотичну речовину, повідомили в прес-службі Держмитслужби України.Митний і прикордонний контролі він проходив на митному посту “Тиса” Чопської митниці.

    Тоді митники і виявили в його мікроавтобусі 1025 капсул медичного препарату “Трамадол”. Частину зазначених капсул чоловік сховав в картонній коробці з під взуття та прикрив чоловічими шортами. Білий пакет з іншою частиною препарату “покоїлись” ще в одній коробці, разом з кришкою для унітазу та іншими предметами.

    За словами громадянина, зазначені коробки, а отже і “Трамадол”, належали його співвітчизникам, що на той час знаходились на заробітках в Іспанії – вони і попросили друга провезти до України всі ці речі. А робити цього в такий спосіб не можна.

    Як відомо, трамадол належить до синтетичних опіоїдних анальгетиків, які широко використовуються для знеболення в хірургії та терапії. Регулярне використання препарату викликає фізичну та психічну залежність. Він згубно впливає на свідомість, емоційний стан, призводить до патологічних змін системи організму. Обіг зазначеного препарату обмежено, відповідно до “Переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів”, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 06 травня 2000 р. №770.

    Наразі складено протокол про порушення митних правил. Трамадол вилучено.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору