ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські правоохоронці вручили нагороди педагогам

    19 квітня 2024 п'ятниця
    20 переглядів

    Як відомо, у першу неділю жовтня у нашій країні відзначається День учителя. Ця професія, звісно, вкрай важлива. Адже саме педагоги формують майбутнє покоління нашої держави, дбають, аби діти і молодь не схибили з життєвої стежини, завжди залишалися людьми.

    Добре розуміють це і правоохоронці, котрі неабияку увагу приділяють навчальним закладам краю. Відділ кримінальної міліції у справах дітей УМВС активно взаємодіє з освітянами області. Зокрема, неодноразово проводяться спільні профілактичні заходи. Адже злочин, як відомо, краще попередити, ніж потім пожинати його гіркі плоди.
    З нагоди Дня вчителя закарпатські правоохоронці визначали кращих керівників навчальних закладів, котрі постійно підтримують працівників міліції у справі протистояння кримінально-карним проявам у молодіжному середовищі. Серед них: ректор Закарпатського державного університету Федір Ващук, директор Ужгородської ЗОШ № 8 Ярослав Кирлик, директор гімназії Сергій Роман та директор Великоберезнянської спеціалізованої школи-інтернату Іванна Ромочуська. Їх нагородили медалями "За сприяння протидії правопорушенням у дитячому середовищі", подання на яких підготував керівник обласного підрозділу КМСД УМВС Степан Олаг, а наказ про нагородження підписала начальник Департементу КМСД МВС України Тетяна Бухтіярова.
    Нагороди вручив в.о.начальника УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Павло Кононенко. Павло Миколайович, зокрема, висловив сподівання, що співпраця педагогів з правоохоронцями надалі лише поліпшуватиметься. На урочистості завітав і перший заступник міністра внутрішніх справ України генерал-лейтенант міліції Михайло Клюєв.
    Начальник ВКМСД УМВС підполковник міліції Степан Олаг висловив сподівання, що у майбутньому такі міністерські нагороди знайдуть й інших достойних педагогів, котрі докладатимуть зусилля для боротьби з підлітковою злочинністю та правопорушеннями. У цьому, як запевнив Степан Олаг є вже значні зрушення.
    ВЗГ УМВС України в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору