ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Криму пасажир таксі намагався задушити водія

    25 квітня 2024 четвер
    48 переглядів

    Жителю селища Октябрське, такому собі Юрію (ім'я змінено), було тісно і нудно в маленькому населеному пункті. Він вирішив погуляти в райцентрі, куди відправився на електричці.

    Але й в самому Красногвардійському дівати себе особливо нікуди. Купив пляшку пива і бродив безцільно по центру. Незабаром йому це набридло - в місті не зустрів жодного знайомого обличчя. Робити було нічого, довелося повертатися додому.

    Проходячи повз автостоянку, яка знаходиться в безпосередній близькості із залізничним вокзалом, Юра звернув увагу на автомобіль імпортного виробництва з дверима, що відкриваються вгору. Біля машини стояв її господар. «Мандрівнику» воднораз розхотілося, повертаючись додому, знову трястися в електропоїзді. Він підійшов до чоловіка і попросив підкинути його до автотраси Харків - Сімферополь.

    Візник згодився. З траси хлопець виїхав автостопом. А вдома він втратив спокій і сон: так йому сподобалася іномарка, в якій прокотився декілька кілометрів.

    Наступного дня, спорудивши з шнура зашморг, захопивши з собою ніж, хлопець знов відправився в Красногвардійське з твердим наміром заволодіти вподобаним йому автомобілем. Прибувши на електричці до місця призначення, для хоробрості випив спиртного, а потім попрямував до таксиста. Той впізнав в хлопці свого вчорашнього клієнта і охоче згодився знову його підвезти до траси.

    Юра сів на заднє сидіння і, коли машина вирулила за межі райцентру, на пустинній ділянці дороги витягнув приготований зашморг, накинув її на шию водію і став його душити. Таксист різко загальмував і почав вириватися. Це йому вдалося, і він вискочив з машини, закривши в ній нападаючого. Через невеликий проміжок часу до таксиста прийшла допомога, і злочинець-невдаха був доставлений в міліцію, повідомили у ВЗГ ГУМВС України в АР Крим.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору