ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Найбільш резонансні злочини та події в Україні на 13 жовтня 2008 року

    29 березня 2024 п'ятниця
    51 переглядів

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2147 заяв про злочини. Вжитими заходами 915 (42,6%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів - 3 вбивства, 5 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 2 розбійні напади, 19 пограбувань, 3 факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 3 особи. У правопорушників вилучено пістолет, дві одиниці саморобної вогнепальної зброї та 410 набоїв.

    За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 33 особи. У них вилучено 10,5 кг наркотичних засобів.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 4055 осіб.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 20 осіб.

    Упродовж минулого тижня порушено 552 кримінальні справи за злочинами економічної спрямованості.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 157 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими, у яких 16 осіб загинуло та 198 - травмовано.

    У Перевальському районі Луганської області міліцією затримано 28-річного таксиста одного з приватних підприємств. Попередньо встановлено, що він намагався вивезти до міста Донецька для сексуальної експлуатації двох жительок згаданої області віком 15 та 16 років.

    У Тиврівському районі Вінницької області 11 жовтня на вулиці було знайдено мертвим з тілесними ушкодженнями 40-річного безробітного місцевого жителя. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів міліцією затримано 30-річного безробітного жителя зазначеного району. Попередньо встановлено, що увечері 10 жовтня на вулиці під час сварки, у стані алкогольного сп’яніння, він заподіяв смертельні тілесні ушкодження потерпілому.

    У місті Луганську 11жовтня у приміщенні залу ігрових автоматів одного з приватних підприємств було знайдено мертвою із ножовим пораненням шиї 40-річну місцеву жительку, адміністратора зазначеного підприємства. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів міліцією затримано 17-річного безробітного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що уночі 11 жовтня в залі ігрових автоматів він вбив ножем потерпілу й викрав з ігрових автоматів гроші.

    У Жовківському районі Львівської області в результаті проведення спеціальної операції міліцією затримано 24-річну жительку зазначеної області та її 29-річного чоловіка – громадянина Республіки Польща, з автомобіля яких вилучено понад 4 тис. таблеток “екстазі”.

    У місті Одеса міліцією затримано 25-річного безробітного місцевого жителя, у якого вилучено 4,4 грамів героїну.

    У місті Севастополі АР Крим працівниками Державної служби боротьби із економічною злочинністю області викрито власника одного з підприємств. Встановлено, що між ним та представниками ще одного товариства на певних умовах було укладено договір купівлі-продажу підприємства. Однак, згадані умови не були виконані покупцем, а державний реєстратор райдержадміністрації одного з районів міста, у порушення умов договору та Закону України “Про державну реєстрацію фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб”, вписав відповідні зміни до Єдиного державного реєстру. Унаслідок цього підприємство було придбане незаконним шляхом. Зазначені дії завдали збитки на суму понад 27,3 млн. гривень. Прокуратурою згаданого міста порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст.190 КК України (шахрайство).

    На Донеччині працівниками Державної служби боротьби із економічною злочинністю викрито посадовців комунального підприємства. Встановлено, що вони без згоди міської ради уклали угоду з товариством з обмеженою відповідальністю щодо переуступки дебіторської заборгованості комунального підприємства (понад 8,2 млн. гривень) в обмін на акції відкритого акціонерного товариства, які не представляють цінності. Зазначені дії правопорушників привели згадане комунальне виробниче підприємство до банкрутства. Прокуратурою згаданого міста порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст.219 КК України (доведення до банкрутства).

    На Донеччині працівниками Державної служби боротьби із економічною злочинністю викрито голову однієї із сільрад. Встановлено, що при реформуванні комунального сільськогосподарського підприємства в сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю він передав останнім будівлі дитячого садка та їдальні, які в подальшому були реалізовані. Своїми діями посадовець завдав збитків державі на суму понад 107 тис. гривень. Міжрайонною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.367 КК України (службова недбалість).
    МВС України

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору