ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Луцьку викрили «відстійник» викрадених автомобілів

    25 квітня 2024 четвер
    65 переглядів

    У місті Чорткові, розповіли у відділі зв’язків з громадськістю УМВСУ у Тернопільській області, даішники протягом одного дня викрили чотири легкові автомобілі з перебитими номерами кузовів. З’ясувалося, що ці автомобілі їхні нові власники купили в Луцьку, на авторинку.

    Під час подальших дій, які спільно проводили співробітники карного розшуку управлінь міліції Тернопільської та Волинської областей, з’ясувалося, що підозрілі автомобілі постачав на ринок один луцький бізнесмен, який влаштував на своєму подвір’ї станцію техобслуговування з величезним гаражем та майстернями. Коли правоохоронці отримали ордер на обшук, бізнесмен зник у невідомому напрямку. З його подвір’я на арештмайданчик перегнали сім автомобілів з перебитими номерами. Одразу з’ясувалося, що один з цих автомобілів було викрадено у Києві, він перебував у базі даних викрадених автомобілів.

    Правоохоронці зізналися, що у викритому “відстійнику” настільки майстерно перебивали номерні знаки кузовів та агрегатів машин, що не лише неозброєним оком, а й під час спеціальної експертизи встановити факт перебивання було не завжди можливо.

    ВЗ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору