ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Злочинця зі Львівщини за допомогою Інтерполу знайшли в Німеччині

    25 квітня 2024 четвер
    37 переглядів

    Відбулася екстрадиція в Україну мешканця Львівщини, який розшукувався УСБУ у Львівській області за організацію незаконного переправлення 4-х осіб через державний кордон України.

    У міжнародному аеропорту “Бориспіль” цього громадянина України передано слідчому УСБУ у Львівській області і перевезено до Львова для проведення подальших слідчих дій - про це повіджомляє прес-служба УСБУ у Львівській області.
    У квітні 2007 року слідчим відділом управління СБУ у Львівській області щодо громадянина України, жителя Яворівського району, було порушено кримінальну справу за незаконне переправлення осіб через державний кордон України, вчинене за попередньою змовою групою осіб. Під час слідства встановлено, що зловмисник організував переправлення в республіку Польща громадянина Росії, Туреччини та двох громадян Іраку.
    СБУ звернулася до Національного центрального бюро Інтерполу в Україні з проханням оголосити міжнародний розшук підозрюваного та надала матеріали, які свідчили, що утікач, ймовірно, переховується в Німеччині. Його було затримано у серпні 2008 року прокуратурою німецького міста Гьорліц за підробку документів.
    ГалІнфо

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору