ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді вшанували воїнів УПА та Січових стрільців cмолоскипною ходою (фото)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    73 переглядів
    Молодіжний Союз спільно з Конгресом українських націоналістів організував смолоскипну ходу

    В Ужгороді до Дня Покрови Молодіжний Союз спільно з Конгресом українських націоналістів організував смолоскипну ходу, присвячену 66-й річниці з дня створення Української Повстанської Армії.

    Також протягом дня на площі Театральній щопівгодини показували кількахвилинний фільм про Українську Повстанську Армію.

    Учасники ходу, співаючи патріотичних пісень, пройшли центральними вулицями міста зі смолоскипами і свічками. Перехожі зустрічали учасників ходу позитивно, приєднувались до співу, а деякі долучалися до заходу.

    По закінченні кожної пісні лунали патріотичні гасла, які також знайшли підтримку в людей. Хода рушила на кладовище, де учасники стали великим колом навколо братської могили, виклали на ній запаленими свічками герб України. На могилі Січових стрільців Карпатської України – великий хрест. Отець Кирил, єпископ Української Православної Церкви Київського патріархату, провів панахиду і молебень за загиблими патріотами.

    Загалом в акції взяло участь понад 80 людей. З них представники Української Національної Асамблеї, Молодіжного Собору, Фундації Регіональних Ініціатив, представники Закарпатського крайового товариства “Просвіта”, студенти та мешканці Ужгорода.

    Напередодні активісти Молодіжного Союзу прибрали могили воїнів Української Повстанської Армії та Січових стрільців Карпатської України.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Так тримати, нехай москалі казяться від гніву, а ми все одно любимо свою країну і будемо стояти за неї до смерті

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Так тримати Українці.Слава Україні.Героям Слава.А усім комунякам я скажу так:поци і "прєдатєлі" то ви...
    А наших героїв не чіпайте,сидіть собі там в москалії і молітся на свого сталіна і лєніна на цих катів а в україну не лізьте вже натерпілися від вас!!!Ще раз такого не буде!!!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    бендеровские поцы, мрази, вас уничтожать нужно, вылупки полицайские, предатели и мразь. Гниды, мой дед вас бил и я буду.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Слава Героям!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Раскольник и бандеры, вашим внукам будет стыдно что их предки предатели, бандеры, стыдоба, хоть бы морды свои попрятали позорники, ьжалко ваши душонки несчастные!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Вперёд, хлопцы! Так держать и не сдаваться! Этот марш согреет душу патриотам Украины не только в Закарпатье, пусть вся страна знает, что "наша пісня не вмре, не загине"!