ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У яких будинках живуть прокурори на Волині (Фото)

    25 квітня 2024 четвер
    150 переглядів
    У цьому будиночку живе один із волинських прокурорів.

    Журналісти «Ковельської правди» надали можливість користувачам Інтернету побачити, де живе один із волинських прокурорів.

    Про це повідомляють 16 жовтня «Волинські Новини».
    Ковельський прокурор Сергій Масалов, за інформацією наших колег із Ковеля, має великий маєток у селі Копачівка Рожищенського району – за 60 кілометрів від Ковеля, тобто від місця своєї роботи. А працює він у Ковелі прокурором з 2002 року.
    Ще у червні 2005 року біля Ковельської міжрайонної прокуратури відбулася багатолюдна демонстрація за участю представників понад десяти політичних партій та громадських організацій, позапартійних мешканців нашого міста та району і навіть Луцька, які вимагали відставки прокурора Сергія Масалова та його двох підлеглих – Олександра Борща та Миколи Дарчика. Регіональний представник партії «ПОРА» у Волинській області Руслан Куролес озвучив тоді ганебний факт порушення Масаловим земельного законодавства.
    1736_1.jpgКомісія, створена при Рожищенській райдержадміністрації, встановила, що на території Копачівської сільської ради пан прокурор самовільно захопив земельну ділянку площею десять «соток» сільськогосподарського призначення (ріллі), яка належала на той час державному підприємству «Дослідне господарство «1 Травня».
    Руслан Куролес також повідомив, що там уже побудовано двоповерховий особняк із мансардою. А, згідно з довідкою Волинського філіалу інституту землеустрою, заподіяні при цьому Масаловим збитки сільськогосподарського виробництва становили більш ніж 7 тисяч гривень.
    Депутат Ковельської міської ради та голова громадської організації «Ковельська правозахисна група» Ярослав Шевчук звернувся до Генерального прокурора України та голови СБУ із заявою, де серед іншого повідомив про цей кричущий факт.
    1736_2.jpgЯк повідомив виконуючий обов’язки прокурора області (станом на 25 жовтня 2007 року) старший радник юстиції Валерій Невірець, «рішенням Копачівської сільської ради Рожищенського району № 9/2 від 20 грудня 1991 року Масалову С.М. надано земельну ділянку площею 0,12 га для будівництва та обслуговування житлового будинку. В цей період він працював на посаді помічника прокурора Маневицького району. Рішенням виконкому № 3 від 27 січня 1999 року Масалову С.М. вказану земельну ділянку збільшено до 0,25 га. В цей період він перебував на посаді Любомльського міжрайонного прокурора».
    Про те, як бути з висновком Волинського філіалу інституту землеустрою, у Волинській обласній прокуратурі промовчали.
    Знайти у Копачівці маєток ковельського прокуратора неважко. Селяни показали журналістам «Ковельської правди», де на вулиці Садовій проживає пан Масалов. «Ось його угіддя… Он – будинки, а там за ти великим парканом – конюшні…» – розповіли вони.
    "Волинські новини"
    1736_3.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Шановний пане Масалов!
    Я не знаю що спрацювало: - моє інтернет-звернення до Вас, чи мій візит до Вашого шефа пана Гіля, чи інформація з Одеси, але я отримала від пана Дарчика - аж одну (!) відписку на шість моїх звернень! Мабудь за чиєюсь порадою або вказівкою він не провів перевірок, викладених у зверненнях фактів, а тому, просто поспішив розтлумачити мені закони. Для всіх, кому цікаво знати яке прийнято рішення у відношенні посадових осіб, які викрали, незаконно обвинуватили, поламали моєму синові руки, життя, фальсифікували речові докази, незаконно засудили і т. д. (це все викладено у виправдувальному вироку та окремій ухвалі) - то так саме, солідарно прокуратура Одеської області поспішила надати відповідь апеляційному суду Одеської області: - "...Питання щодо притягнення до дисциплінарної відповідальності прокурорсько-слідчих працівників, винних у порушеннях зазначених в окремій ухвалі суду, обговорено на оперативній нараді в прокуратурі області 05.09.2008року. Взято до уваги, що наказом прокурора Одеської області №81 від 14.03.2005року слідчого прокуратури Приморського району м. Одеси Подрєзова Д.В.звільнено з органів прокуратури.
    Нарадою вирішено, що заслуговують на притягнення до дисциплінарної відповідальності заступник прокурора Приморського району м. Одеси Мамедов Г.А. та слідчий цієї ж прокуратури Ткаченко М.О. Однак, враховуючи що кримінальна справа № (...) направлена до суду 26.05.2005року і в теперішній час сплинули строки застосування дисциплінарного стягнення, передбачені п.12 Дисциплінарного статуту України та ст.148 КЗпП України, прийнято рішення обмежитись позбавленням зазначених осіб преміальної винагороди у розмірі 100% за вересень 2008р."
    Нагадаю: крім перерахованих в окревій узвалі вчинених посадовими особами злочинів проти правосуддя, суд вказав: "Таким чином, суд вважає беззаперечно встановленим той факт, що органи дізнання Волинської та Одеської областей та орган досудового слідства не виконавши наведені вище норми КПК України, Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод та роз'яснень Пленуму Верховного Суду України, грубо порушили конституційні права Артюшенка О.В."
    Пане Масалов і всі Ваші колеги! Не спішіть радіти і топтати закони, насміхатися над невинуватими людьми - що для Вас закони не писані, бо Генеральна прокуратура України має іншу думку!
    Я розумію, чим мої інтернет-звернення для моєї сім'ї можуть обернутися!
    Але хай люди знають, що дійсно для моєї сім'ї саме зараз починаються самі страшні часи - бо ні один, щонайменше з десяти посадових осіб не то що не хоче зайняти місце у слідчому ізоляторі, яке звільнив мій син, але й не хоче піти з роботи. Не тільки в Одесі, у Ковелі теж.
    Пане Масалов! Дайте вказівку Дарчику чи Ющику хай розтлумачать нам неграмотним - чи є покарання і яке, за злочини проти правосуддя, вчинені працівниками міліції, прокуратури і якщо ще вони спричинили тяжкі наслідки! Вибачте за підказку - РОЗДІЛ XVIII КК України.
    З повагою Артюшенко Г.О.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    http://pravda.com.ua/news/2007/8/30/63245.htm
    посмотрите закарпатских

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    А дворцы Бенцы вы видели? посмотрите на укрправде (Из жизни региональной элиты)

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Понимаешь, вот кому зависть, кому Судьи человек... но наживаються они на нас... людях среднего класа... человек работает всю жизнь, вкалывает, а тут какой-то крутой дядя, увидел что у нас прибыльный бизнес, и подает на нас в суд, перед этим заплатив судье.. естественно что мы нечего не сможем доказать.... в итоге нас пускают помиру, а "Типочек" без особых усилий становиться богаче на миллиончик... и судья доволен... а кто мы такие?
    Недавно читал историю.... человек переезжал перекресток.. в него на бешенной скорости влетела Ауди, очнулся он в больнице... потом приходил следователь, задавал вопросы, и давал что-то подписывать...в итоге оказалось что он там еще и дописал, и дорисовал, вмето того чтоб ему деньги выплачивать, он попал на 15 косарей.... и это справедливо.. да и еще в суд подали на него, потому как он оказываеться уже 5 лет живет в чужой квартире.... и сколько он не обращался в суды, ему либо отказывают, либо говорят что действие суда не наступила....
    Вот где справедливость за которую должны бороться судьи? я бы не хотел оказаться в подобной ситуации, потому что хорошего было в СССР так это то, что ты должен был отчитаться за каждую копейку где ты ее взял... а сейчас люди в налоговой указывают зарплату в 1200 гривен, а сами строят котеджи в КОнча-Заспе 3-х этажные....

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Ребятки ! Очнитесь ! С 01 декабря 1991 года (момент введения в действие Закона Украины "Про прокуратуру" ) в Украине НЕТ НИ ОДНОГО ЗАКОННО ДЕЙСТВУЮЩЕГО ПРОКУРОРА. Они все халявщики, которые НЕЗАКОННО ПОЛУЧАЮТ БАСНОСЛОВНЫЕ ЗАРПЛАТЫ,ЛЬГОТЫ. Это страшно - но это задокументированный мною факт. С 01 декабря 1991 года по данное время Верховна зРада Украины даже НЕ УТВЕРДИЛА ТЕКСТ ПРИСЯГИ РАБОТНИКА ПРОКУРАТУРЫ УКРАИНЫ, КОТОРАЯ ЕСТЬ ОБЯЗАТЕЛЬНОЙ ПРИ ПРИЕМЕ на работу в органы прокуратуры. А знаете ли вы, что после ликвидаци в 1991 году органов прокуратуры СССР и УССР до данного времени ОТСУТСТВУЮТ ПРИКАЗЫ генпрокурора о сфомировании областных, районных и прочих прокуратур. ИХ ПРОСТО ЮРИДИЧЕСКИ НЕ СУЩЕСТВУЕТ. Так что не только конфисковывать "хатынки" нужно, а сажать всех прокуроров на нары и возвращать народу незаконно получение деньги и льготы,начиная с 01 декабря 1991 года. Они что- дебилы- не знают ,что они незаконно действуют. Все они все прекрасно знают. Просто им так выгодно. Жировать, ни за что не отвечать.Чтобы быть прокуром достаточно научиться писать на прокурорском бланке такие фразы " Проведеною перевіркою встановлено, що пєдстав для прокурорського реагування не вбачається" " Направляю для розгляду звернення громадянина Н. для розгляду та прийняття рішення" " Підстав для проведення прокурорської перевірки не вбачається" и далее в том же духе. Ребятки,да перестаньте быть бабами Парасками. Цену этой бабе Параске на Тернопольщине знают. Перестаньте бать наивными простачками, которым можно вешать лапшу на уши. Власть не зависимо от окраса-помаранчевая ли, бледо-погано-красно-сердечно-бессередечная-никогда не будет действоать в інтересах Украины и Украинцев. Эта власть даже не может визволить своих от пиратов. Были бы это америкос или израпильтяне-они живого менста не оставили бы от этих пиратов и из баз. А наши просто ушами хлопают-все эти альфы,мудальфы, службовнешнеопереточные разведчики и прочая шло…нь

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Такое впечатление, что если человек прокурор, то он не имеет право жить в нормальных условиях!!! А сколько у нас не прокуроров, а просто людей которые живут в шикарных аппартаментах, сомниваюсь, что все они заработали свои деньги честным трудом. Да каждого взять, и как правило обнаруживаеться, что втой или иной мере все где-то нарушаем наши законы. Так, что дорогие мои смотрите в первую очередь за собой, как вы живете и какие поступки совершаете!!! С Уваженим ко всем!!!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Пора мочить

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    А в нас всі прокурори так живуть. будують хатинки то в центрі києва, то в парку, а є й на вхідному ансамблі парку.
    самі ж і відповідають, що нема підстав для прокурорського реагування. Теж саме й з суддями.
    закони є, але для них окремі, як і для депутатів.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Нехай має! Але прокурор району із стажем отримає платні не більше 12 тис. грн/місяць. А скільки він отримував до моменту завершення будівництва? Решта все хабарі!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    зависть-одна из самых характерных черт нашего народа, увы...а что, прокурор, который всю жизнь принимает ответственные решения, тратит свое здоровье, потому что имеет ненормированный рабочий день, без выходных и проходный, по вашему должен жить как бомж?
    Учитесь, стремитесь, работайте над собой и думайте головой.прокурор хоть в отличие от наших депутатов и министров ничего из бюджета не украл.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    ПОРА РАСКУЛАЧИВАТЬ

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    И главное вопросов не возникает у того же государства, на какую он зарплату домик построил?
    Полная Ж..., а не держава...

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    СЛАВА ШУХЕВИЧУ!!!!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    да навеоное за свою зарплату построил

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    красивый домик. Архитектор молодец.
    Учитесь! А то строят сарайчики в 3 этажа.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Нельзя поменять чиновников? Надо сменить страну в которой живешь!
    По-моему это единственный вариант. В Германии так живут ВСЕ!

    2 Lex: ну не могут абсолютно ВСЕ украинцы "работать" прокурорами.
    Есть "лоховые" (и действительно нужные) профессии (учителя, сантехники, шахтеры и т.д.).
    Если ты такой принципиальный, обойдись без услуг выше названных "лохов"!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    БУДЬТЕ ПРОКУРОРАМИ И ВЫ !!!!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Воровство и бандитизм, возведенные в закон. В этой стране это скорее правило, нежели исключение.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    не умеете работать, не надо хоть завидовать!!!!!! надо было раньше думать, чем заниматься!!!!!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    красиво жить не запретишь. но помешать - можно

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Нынешняя государственная система позволяет законно воровать и не такие хатынки. За что голосовали.....

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    У них, наверно жёны хорошо заробатывают,вот и купили себе "небольшое жильё"!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Красиво жить не запретишь )