ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородці оплачують найвищі комунальні тарифи в Україні

    23 квітня 2024 вівторок
    18 переглядів

    В Ужгороді та Луцьку у І півріччі 2008 року були встановлені найвищі тарифи для населення на послуги водопостачання та водовідведення серед обласних центрів України. Ужгород разом із Херсоном лідирує і за вартістю послуг на теплопостачання.

    А послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій найвищі у Тернополі та Луганську. Про це йдеться в довідці Міністерства з питань житлово-комунального господарства «Про підсумки роботи житлово-комунального господарства України у І півріччі 2008-го року».
    Як повідомили у прес-службі міністерства, на 1 липня цього року в Ужгороді населення повністю відшкодувало вартість послуг водопостачання, водовідведення та теплопостачання. Мешканці Луцька та Тернополя також на 100 % сплатили за водопостачання та водовідведення.
    Повністю оплатили водовідведення та теплопостачання в Івано-Франківську. У Рівному та Чернівцях споживачі відшкодували вартість послуг із теплопостачання. За утримання будинків і споруд та прибудинкових територій у Західній Україні повністю заплатили лише мешканці Тернополя.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору