ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Обкурений тракторист хотів прокатати у ковші ДАІшників

    25 квітня 2024 четвер
    23 переглядів

    На Дніпропетровщині тракторист намагався протаранити патрульну машину ДАЇ. Спричинили отаку непередбачувану поведінку водія видіння. Принаймні, так він сам пояснив свій вчинок.

    Не випадково на цигарках пишуть - паління шкодить здоров’ю. А в купі з наркотичними домішками, ще й, як з’ясував мешканець Дніпропетровська, налагоджує зв’язок із космосом.

    Затриманий: «А у меня ще оттуда ведения - Откуда? - Оттуда - Так, а ты знаешь, что чуть патруль гаишный не задавил ковшом? - Ой, ну, дурачок я, дурак».

    Саме після паління чудо-трави чоловік відправився на роботу. Вгледівши за ним неадекватну поведінку, охоронці підприємства викликали міліцію. От тут театр одного актора і почався.

    Побачивши силовиків, чоловік, який вже сидів за кермом свого екскаватора, вдавив педаль газу. Втомившись тікати від ДАЇ, водій змінив тактику.

    Роман Данильченко, інспектор ДАІ: «Он начал двигаться за нами, пытаясть протаранить нас своим ковшом. Вот так и получилось: сначала мы его преследовали, а потом уже он нас преследовал. Вынуждая нас, как бы, к бегству прибегать».

    Гонитва тривала аж поки у тракторі не скінчилося пальне. Але водія й це не спинило. Переслідування ДАІшників він продовжив із ножем у руках. Хоча, сам каже, - завдавати шкоди нікому не збирався.

    Затриманий: «Я хотів стать, поздороваться, обнять і руки пожать. Хотів із ними пообщаться по-дружескі, щоб вони мені роботу предложили».

    Від експертизи у наркодиспансері чоловік відмовився. Адже не приховував, що дійсно вживав наркотики. Нині він перебуває у райвідділку. Яким буде покарання ще невідомо, але чоловік готовий до будь-якої долі.

    Затриманий: «Дід, вийди, будь ласка. Метлу мені потім даш. Я позамітаю весь Дніпропетровськ».

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору