ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

«Галицький ринок» у Тернополі обійдеться без посередників

    19 квітня 2024 п'ятниця
    46 переглядів

    Понад 600 робочих місць обладнано на нещодавно відкритому найбільшому у Тернополі «Галицькому ринку». Двоповерховий торговельний комплекс обладнаний за європейським зразком. Тут створено чудові умови як для продавців, так і для покупців. І що важливо: продукція на прилавках — безпосередньо від виробника, тому й ціни істотно нижчі, ніж у магазинах.

    Не дивно, що біля багатьох прилавків вишикувались черги. «У майбутньому їх не буде, — запевняють керівники нового ринку. — Люди звикнуть, що так буде завжди, а не лише на відкритті». Нарешті має свою торгову точку в обласному центрі ЗАТ «Молоко» з Кременця. Його продукція (масло, в тому числі топлене, сири, сметана) давно славиться високою якістю, а ось придбати її можна було лише у Кременці або в інших містах України. Одразу знайшла свого покупця продукція ВАТ «Зборівська птахофабрика». Причини ті само: висока якість і доступна ціна. Багато виробників в області мають добру репутацію, а ось їхню продукцію практично не можна було придбати без посередників, у яких торгова марка практично нівелюється. «Галицький ринок» усуває ці перепони.
    Для зручності покупців окремо виділені молочна, м’ясна, ковбасна та рибна групи. Якість та безпеку продукції гарантуватиме лабораторія ветеринарної медицини. Окрім павільйону, торгуватимуть і безпосередньо з машин: на площі у три гектари передбачено для них 200 місць. Подбали і про садівників та городників: для них великий вибір саджанців, вазонів, засобів догляду, садово-городнього інвентарю, можна отримати консультацію ландшафтного дизайнера, замовити проект озеленення садиби. На другому поверсі, куди підвезуть два ескалатори, торгуватимуть одягом, взуттям та іншими промисловими товарами. З часом планується відкрити майстерні з ремонту одягу, перукарні, заклади громадського харчування тощо. Ринок — другий великий об’єкт «Галицької лізингової компанії». Перший був торгово-розважальний центр, надзвичайно популярний у тернополян та гостей міста. Досить сказати, що тут діє єдина в області ковзанка. Третім об’єктом буде готельний комплекс. Усе, що робить ТОВ «Галицька лізингова компанія», — на добротному європейському рівні.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Куди звертатися за робочими місцями

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Чесно кажучи ринок Галицький э досить молодий ринок. Хоч нетак швидко але потрошку спинаэця на ноги.Покупці хочуть цивілізованого культурного ринку. Надіємся що цинтральний ринок знесуть і запрацює цеє хороший і комфортний ринок Галицький !Люди час привикати до культури приходьте інепошкудуєте!!!!!!!!!!!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Ринок знаходиться на вул Л.Курбаса 5Ч. Хто не був, шкода. Вибір товарів і ціни приємно дивують. А ярмарки на вихідні - це супер. Були сьогодні на святі меду. Вражає розмах. Браво Галицький!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Стаття написана на заказ. Насправді 10% зроблено. Але дуже гарно описано.....
    Слава ТОВ «Галицька лізингова компанія»

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    брехня!!!!! Понад 600 робочих місць БУДЕ обладнано КОЛИСЬ, МОЖЛИВО ПІСЛЯ НОВОГО РОКУ!!!
    РИНОК ЗДАЛИ ЯК У СТАРІ ДОБРІ РАДЯНСЬКІ ЧАСИ___ З ПОМПЕЗНІСТЮ, ДО СВЯТА, І ПРАКТИЧНО НЕДОРОБЛЕНИМ...... Пспішайте пусті прилавки чекають ВАс

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Та деж він той ринок ?? Адреса???