ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські роми "наслідили" на Вінничині

    23 квітня 2024 вівторок
    21 переглядів

    Днями невідомі особи викрали золото, гроші та DVD з приватного будинку на Замості. Однак наступного ранку ці особи вже були відомі правоохоронцям і "запрошені" останніми до райвідділу міліції.

    - Близько п’ятої години вечора вінничанка звернулась у міліцію, повідомивши, що в її помешканні все перевернуто догори дном і викрадено майна більш ніж на п’ять тисяч гривень, у тому числі золоті прикраси, - розповідає начальник Замостянського райвідділу міліції Сергій Сокиран. – Опитування сусідів не дало важливої інформації про зловмисників, адже крадіжку вони скоїли в робочий час, серед білого дня. Тоді ми виставили людей біля кожного ломбарду, а вранці наступного дня, об 11 годині, в один із них із краденим золотом прийшли молоді люди циганської національності. Два чоловіки 19 і 25 років та 19-річна дівчина – жителі Закарпатської області, які близько року прожили в Калинівському районі.
    Дівчина участі в крадіжці не брала, а на рахунку чоловіків це вже друге вінницьке помешкання: попередню крадіжку вчинили на Старому Місті. "Підходящу" квартиру вони шукали під приводом продажу цукру. Пропонували солодкий товар за низькою ціною, а поки можливі покупці думали, чи варто його брати, "продавці" заглядали в квартиру, чи є там що взяти для них. У даному помешканні на Замості ніхто двері не відчинив. Однак, зовсім через це не зажурившись, хлопці полізли у вікно. Знайшли гроші та цінності, прихопили DVD і, залишивши всередині гармидер, повилазили назад. За фактом крадіжки порушено кримінальну справу. "Продавці цукру" затримані по гарячих слідах і знаходяться в ІТТ, їм загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Власниця викраденого вдячна правоохоронцям, адже згодом їй повернуть її майно.
    "20 хвилин"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору