ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Луцьку обирали найгарнішу свинку України (Фото)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    67 переглядів
    Конкурс краси у Луцьку виграла свиноматка із Турійського району.

    У конкурсі краси, що проходив у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, виграла свиноматка із Турійського району.

    Найгарнішу свинку визначали лучани та гості міста у рамках ІІІ Чемпіонату любителів сала «З любов’ю до… САЛА».

    У конкурсі краси серед свиней конкурсантки перебували у семи вольєрах. Тварини були різних порід. Відпочиваючі, оглянувши конкурсантів, мали змогу проголосувати за того, хто їм найбільше припав до вподоби. Для перемоги власники свиней застосовували різні методи: одні одягнули тварин у костюми або просто зав’язували бантики, інші надавали консультації по свиноводству. А підприємець Леонід Терпелюк годував лучан сухим свинячим кормом.

    Як розповів пан Терпелюк, корм він робить із пшениці, ячменю, кукурудзи та інших зернових за допомогою спеціальної машини. «Свиням можна давати його разом із водою, а мої діти заливають його молоком і їдять як звичайні пластівці», – розповів про універсальну їжу для тварин та людей підприємець.

    Після підрахунків голосів стало відомо, що лідерство виборола свиноматка Турійського фермерського господарства «Аміла». За неї проголосувало 128 гостей чемпіонату. Свиня рожищенського підприємця Леоніда Терпелюка посіла друге місце, набравши лише 27 голосів.
    "Волинські новини"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору