ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Львівщині запрацював оновлений пункт пропуску через кордон «Рава-Руська» (Фото)

    19 березня 2024 вівторок
    102 переглядів
    Реконструйований Міжнародний автомобільний пункт пропуску через державний кордон країни «Рава-Руська».

    Вчора, 21 жовтня, відбулося урочисте відкриття реконструйованого Міжнародного автомобільного пункту пропуску через державний кордон країни «Рава-Руська», який є одним з найбільших пунктів пропуску у Європі.

    Розбудову його інфраструктури та реконструкцію здійснено у рамках національної програми TACIS—2002 завдяки реалізації проекту міжнародної технічної допомоги Європейського союзу.

    Контроль за втіленням його в життя через делегацію європейської комісії в Україні здійснював національний орган нагляду за програмою вдосконалення прикордонного управління LOUIS BERGER.S.A (Франція).

    Пункт є важливим не лише для України, а й має важливе значення для країн європейської спільноти, оскільки дозволить прискорити процедуру митного контролю та митного оформлення товару, транспортних засобів та громадян, які перетинають кордон між ЄС та Україною.

    1846_1.JPGПропускна спроможність пункту після реконструкції збільшилася майже вдвічі, зокрема за добу матимуть змогу перетинати кордон більше, ніж 3, 5 тисячі легковиків та 250 вантажних автомобілів. Цей пункт пропуску після реконструкції облаштований сучасним модулем фільтрації зелений-червоний коридор, окрім того є машина-сканер, яка значно полегшить роботу митників.

    У відкритті митного переходу взяли участь заступник голови Держаної митної служби України Тарас Козак, керівник програм зовнішньої допомоги Європейської комісії Лаура Гараньяні та перший заступник голови Львівської обласної ради Микола Горинь.
    "ГалІнфо"
    1846_2.JPG
    1846_3.JPG
    1846_4.JPG
    1846_5.JPG
    1846_6.JPG
    1846_7.JPG
    1846_78.JPG
    1846_79.JPG
    1846_80.JPG

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі