ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Одещині двоє будівельників вбили господиню із донькою

    28 березня 2024 четвер
    19 переглядів

    Чоловіки пішли на злочин, аби не відповідати за вкрадені кілька тисяч доларів. Тіла 37-річної господарки будинку та її доньки замурували в колодязі. Злочинців знайшли свіжим слідом.

    У селищі Комінтерновому про подвійне вбивство дізналися не одразу. Сусіди розповідають, помітили, що новосельці, які жили поряд півроку, якось раптово зникли. Кілька разів сюди навідувався колишній чоловік господині. Укотре не заставши рідних, звернувся до міліції.

    На подвір’ї оперативники зрозуміли, що скоєно вбивство. Запідозрили молодих будівельників, які зводили оселю. Одного з них – неповнолітнього жителя Котовського району – затримали швидко. Він зізнався і показав неглибоку яму, де жертв залили бетоном.

    Олександр Стеценко, керівник КМ Комінтернівського РВ УМВС України в Одеській обл.: «Вот с этого колодца были извлечены два трупа. С признаками насильственной смерти. При допросе преступник показал, что сначала они убили мать в 12 часов дня, на этом месте обухом топора. Дождались дочку со школы, она вернулась в 17:00 и также затащили ее вот в эту пристройку, и тоже топором убили здесь дочку».

    На другого злочинця – 28-річного раніше засудженого, оперативникам довелося чатувати. Знаючи, що його розшукують, убивця тижні ховався в лісах. Після затримання зізнався, що скоїв убивство, аби жертви не розповіли про пограбування. Украдені гроші, а це 4 тисячі доларів, витратив на побутову техніку та мотоцикла. Обом затриманим загрожує тривале ув’язнення. Скоєний ними злочин налякав усе село.

    Лідія, місцева жителька: «Вночі боїмося, діти бояться взагалі. В школі стоять, ждуть, поки хтось дорослий буде проходити, щоб їх провести. Внук мій теж боїться».

    Правоохоронці стверджують, що вбивці запланували злочин завчасно, а діяли з особливим цинізмом. Попри те, наголошують: тяжкого злочину можна було уникнути.

    Олександр Стеценко, керівник КМ Комінтернівського РВ УМВС України в Одеській обл.: «Грубо говоря, потерпевшие сами спровоцировали это убийство. Они наняли строителей, ранее незнакомых и вели себя… и показывали, что у них есть деньги, притом крупная сумма денег». // Оксана Піднебесна, Влад Величко, Одеська область, НТН.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору