ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Автопарк закарпатської міліції поповнився новим автотранспортом

    19 квітня 2024 п'ятниця
    78 переглядів
    Всього придбано 27 новеньких “Нив”, “дев”яток” (ВАЗ-21144) та мікроавтобус “ГАЗель”.

    У понеділок зранку усе це поповнення було виставлено перед обласним управлінням міліції. Всього придбано 27 новеньких “Нив”, “дев”яток” (ВАЗ-21144) та мікроавтобус “ГАЗель”.

    -Це вперше за останні двадцять років, що міліція отримує відразу стільки одиниць автотранспорту,--цими словами розпочав процедуру вручення ключів від автомобілів в.о. начальника УМВС полковник міліції Павло Кононенко.-- У першу чергу новим автотранспортом буде забезпечено Ужгородський та Мукачівський міськвідділи, патрульно-постову службу, кримінальний блок, службу громадської безпеки, слідство--словом, усіх, кому він необхідний. Сподіваюся, що новий автотранспорт допоможе вам у патрулюванні та розкритті злочинів.

    Далі представники міськрайвідділів та відповідних служб одержали з рук полковника Кононенка ключі від новеньких “коліс”. Зокрема, по дві “Ниви” отримали Рахівський, Міжгірський райвідділи, Хустський міськвідділ. Ужгородському міськвідділу для обслуговування патрульної служби передали 6 “Нив” та один ВАЗ-21144 для карного розшуку. Чотири “Ниви” одержали патрульні Мукачева. “ГАЗель” поповнила автопарк спецпідрозділу “Беркут”. Не обділили й інші служби.

    Наостанок керівник УМВС побажав власникам нового автотранспорту належно його зберігати, а також удачі за кермом.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору