ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Буковинський убивця втікав у жіночому одязі!

    28 березня 2024 четвер
    19 переглядів

    ...15 жовтня до чергової частини Новоселицького райвідділу міліції надійшло повідомлення про пожежу в селі Слобода.

    Співробітники слідчо-оперативної групи райвідділу виїхавши разом із співробітниками МНС на місце події, встановили, що пожежа виникла в господарстві 71-річної жінки, обгорілий труп останньої виявили у будинку. Зробити висновки про те, що це не звичайна пожежа правоохоронцям вдалось вже після результатів проведення розтину тіла потерпілої, згідно якої було встановлено, що смерть жінки настала внаслідок чисельних колото-різаних ран, повідомили у СГЗ УМВС України в Чернівецькій області.

    П’ять діб розшукових заходів та відпрацювання території села та всього Новоселицького району знадобилось співробітникам міліції аби встановити та затримати за підозрою у скоєнні даного злочину 50-річного чоловіка, який вже й раніше притягався до кримінальної відповідальності за крадіжки та підпал і за «колючим дротом» провів 5 років.

    Чоловік часто вживав спиртні напої, не мав постійного місця проживання, ніде не працював, перебивався тимчасовими заробітками. А неприязні стосунки виникли на «рівному місці». Декілька разів проходячи повз господарство своєї майбутньої жертви, чоловіка обурило те, що собаки на нього сильно лаяли, і він сказав жінці, що вона про це ще пожалкує, і що він з нею розбереться. На жаль це були не порожні балачки, і він дійсно навідався до пенсіонерки та наніс їй ножем 20 ударів в область шиї та тулуба. А щоб приховати сліди злочину він підпалив будинок.

    Деякий час, завдяки тому, що він не місцевий йому вдавалося переховуватись. При цьому він вирішив навіть перевдягтись у жіночий одяг, одягши спідницю, жіночу сорочку, кофту та нижню білизну. Але те, що мало б врятувати злочинця, його і згубило. Така звичайна, як для чоловіків справа як ловля риби на березі озера, настільки ж є не дуже звичною для жінок. Під час відпрацювання території району співробітники міліції вирішили перевірити підозрілу жінку яка ловила рибу на березі озера. Звичайно «маскарад» був викритий, і під час затримання у нього ще й вилучили ніж – знаряддя вбивства.

    Порушено кримінальну справу за статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) та проводяться слідчі дії.
    JeyNews

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору