ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Джерело "лівого" тютюну та алкоголю до Румунії ліквідували на Буковині

    25 квітня 2024 четвер
    21 переглядів

    Співробітники Чернівецького прикордонного загону та Управління боротьби з організованою злочинністю УМВС України в Чернівецькій області викрили злочинну групу, учасники якої організували канал постачання до Румунії фальсифікованих цигарок та лікеро-горілчаної продукції українських та молдовських виробників.

    Згідно з повідомленням прес-служб Держприкордонслужби та ГУБОЗ МВС України., в результаті спільної спецоперації прикордонників та УБОЗ за місцем проживання та здійснення підприємницької діяльності зловмисників було вилучено контрафактних товарів на суму понад 1 мільйон гривень.

    Зокрема, 350 тисяч пачок цигарок марки «Ронсон», «Сент Джордж», «Мальборо» українського виробництва та марки «Плугару» молдовського виробництва з підробленими акцизними марками та без акцизних марок взагалі; 2000 літрів спирту невідомого походження; 19600 пляшок горілки. А також готівку - 45 тисяч гривень, 8 тисяч доларів США та 6 тисяч Євро.

    Майже місяць співробітники оперативно-розшукового відділу Чернівецького прикордонного загону відстежували шляхи постачання та місця накопичення контрафактних тютюнових та алкогольних виробів у прикордонних населених пунктах Глибоцького району Чернівецької області. В подальшому, цю продукцію зловмисники доправляли до Румунії малими партіями, через приватних підприємців та іноземних громадян.

    За ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 216 Слідчим управлінням УМВС України в Чернівецькій області порушено 2 кримінальні справи.
    "proUA"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору