ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кримінальні новини Закарпаття

    28 березня 2024 четвер
    54 переглядів

    ...Вечірньої пори спiвробiтниками Ужгородського міськвідділу міліції було здiйснено виїзд в гуртожиток одного з навчальних закладів міста.

    Три студентки поскаржилися, що невiдома особа викрала з їх кiмнати грошi. Злодюгу розшукують.
    ПРИЇХАЛИ НА СВАРКУ, А ЗНАЙШЛИ "ТРАВКУ"
    Спiвробiтники патрульної роти здiйснили виїзд на сiмейну сварку в одну з осель на вул.8 Березня в Ужгороді, де проживає 23-річний хлопець. І от у нього пiд час зовнiшнього огляду міліціонери знайшли та вилучили 8 грамів марихуани, а в кiмнаті виявили ще 15 грамів дурман-зілля. А на території однієї зі шкіл міста спiвробiтники міліції затримали вечірньої пори 22-річного молодика, місцевого мешканця, у якого пiд час огляду вилучено 2,5 грама марихуани.
    З ІНОМАРКИ ВКРАЛИ ПІСТОЛЕТ
    38-річний приватний підприємець з Ужгорода поскаржився в міліцію, що з його іномарки, припаркованої бiля одного з ресторанів неподалік міста, невiдома особа викрала барсетку, в якiй знаходився пістолет для вiдстрiлу гумовими кулями калiбру 9 мм та 8 гумових куль до нього. Там же був і дозвіл на зброю...
    ТРОЄ ПРОТИ ОДНОГО
    У міліцію звернувся 41-річний приватний підприємець з Мукачева, який поскаржився, що пізно ввечері на площі Федорова в рідному місті троє невiдомих чоловiкiв із застосуванням фiзичної сили вiдкрито вiдiбрали від нього джинсову куртку, в якiй знаходились 100 гривень, мобiльний телефон “Нокiя”, техпаспорт до автомобіля, посвiдчення водiя та ключi вiд авто. Грабіжників розшукують. А інший мукачівець, 34-річний мешканець вул.Жовтневої, поскаржився, що нічної пори з його автомобіля “Аудi”, який був припаркований бiля будинку, невiдома особа шляхом пошкодження замка на дверцятах викрала автомагнiтолу вартістю 1300 гривень.
    П’ЯНИЙ, ТА ЩЕ З МАКОВИННЯМ...
    Пізно ввечері спiвробiтники Воловецького райвідділу міліції пiд час вiдпрацювання на площі Привокзальнiй у Воловці затримали п’яного чоловіка, як з’ясувалося, 52-річного мешканця Сваляви. Під час огляду в кишенi куртки затриманого міліціонери виявили та вилучили полiетиленовий пакет, в якому знаходилось 200 грамів висушених макових головок. Походження наркозілля з’ясовується.
    "НЕДІЛЯ"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі