ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Двоє українців намагались ввезти в Україну 3 рушниці

    23 квітня 2024 вівторок
    24 переглядів

    Вчора (28.10.08) близько опівночі двоє наших співвітчизників, перетинавши словацько-український кордон, намагалися незаконно ввезти на територію України три пневматичні рушниці іноземного виробництва марки “Industry QB 36-1”5,5 мм калібру.

    Заїхавши на мікроавтобусі до пункту пропуску “Ужгород”, 41-річний водій та 42-річний пасажир обрали “зелений коридор”, аби таким чином уникнути зайвої прискіпливої перевірки інспекторів і швидко перетнути кордон. Проте митники вирішили перевірити чоловіків на правдивість і порядність. Так, при огляді заднього сидіння салону мікроавтобуса увагу інспекторів привернули 3 картонні коробки, в кожній з яких, як з’ясувалося, переміщувалась пневматична зброя. Обидва чоловіки визнали “знахідку” своєю власністю. У своїх поясненнях сказали, що рушниці придбали в одному із польських магазинів для себе. Сумнівно те, щоб гр.України не знали про переміщення зброї через кордон лише при наявності спеціального дозволу від правоохоронних органів.
    Таким чином на підставі ст.337 Митного кодексу України складено протоколи про порушення митних правил. Три пневматичні рушниці, вартістю 3 тисячі гривень, митниками вилучено, повідомила Репортеру прес-секретар Ужгородської митниці Вікторія Сенгетовська.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору