ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мірча Луческу вражений грою ужгородського "Закарпаття"

    16 квітня 2024 вівторок
    61 переглядів

    Мірча Луческу, головний тренер "Шахтаря", після кубкового матчу з "Закарпаттям" (4:1):
    - Я був у хорошому сенсі вражений грою "Закарпаття" у першому таймі. Вони грали дуже добре. Мені довелося в перерві жорстко поговорити зі своїми футболістами.

    Закарпатье - 1:4 - Шахтер Дн ОТЧЕТ ФОТОРЕПОРТАЖ

    У другій половині зустрічі ми виглядали трохи кращими, вийшли зовсім з іншим настроєм і по-іншому почали інтерпретувати гру.

    Деякі гравці сьогодні не вийшли на поле, бо ми тримаємо у думці наступний матч. Вважаю, що "Закарпаття" має шанси знову пробитися до Прем'єр-ліги. Що стосується "Шахтаря", то наші гравці на перший тайм вийшли розслабленими і думали, що легко здолають суперника. Після перерви позначилася різниця в класі. Ми почали грати в інший футбол і почали створювати багато моментів. Найважливіше, що ми пройшли до наступної стадії Кубку.

    Сподобалися декілька молодих гравців "Закарпаття". Вважаю, що у них є майбутнє. Хочу відмітити, що, коли команда з Ужгороду виступала у вищій лізі, поле у них було набагато гірше, ніж зараз. Те ж можна сказати і про зал, у якому проходить прес-конференція.

    Ми випустили сьогодні на поле гравців, які були менш задіяні у матчах чемпіонату і Ліги Чемпіонів. До того ж на "Шахтар" буквально через два дні чекає наступна гра в чемпіонаті. А потім - виїзний матч зі "Спортінгом". Деяких футболістів потрібно було переглянути в дії, а втомленим і травмованим - відновитися. Я маю на увазі Фернандіньо, Дуляя і Срну. Чигринський і Брандао пропускали гру через картки, а Кучер і Хюбшман травмовані. Сподіватимемося, що вони відновляться до наступного матчу. Повторюся, найважливіше - ми пройшли далі у Кубку України.

    ВСЯ ТЕКСТОВАЯ ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА Закарпатье (Ужгород) - 1:3 - Шахтер (Донецк)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору